България днес има необходимост от прогресивни леви политики. Това заяви

...
България днес има необходимост от прогресивни леви политики. Това заяви
Коментари Харесай

Станишев, Витанов, Йотова, Пеканов... на форум за спасяване на левицата

България през днешния ден има нужда от прогресивни леви политики. Това съобщи евродепутатът Сергей Станишев при откриването на " Форум за прогресивни леви решения ", проведен от Делегацията на българските социалисти в Европейския парламент (ЕП) в София.

На събитието участват вицепрезидентът Илияна Йотова, вицепремиерът по ръководство на европейските средства Атанас Пеканов, министрите Крум Зарков, Весела Лечева и Явор Гечев . Сред гостите са и Джакомо Филибек - изпълнителен общоприет секретар на Партията на европейските социалисти, и Биляна Борзан - заместник-председател на Групата на Прогресивния алианс на социалистите и демократите в Екологичен потенциал, оповестява Българска телеграфна агенция.

Във форума вземат участие над 400 души, измежду които представители на Българска социалистическа партия и на Коалиция " Левицата! ".
 Станишев се включва в борбата за лидерския пост в Българска социалистическа партия?
Станишев се включва в борбата за лидерския пост в Българска социалистическа партия?

По думите му негова персонална идея става Българска социалистическа партия

Българска социалистическа партия е на дъното и сме длъжни да потърсим точки за опора, платформи на оттласкване от това положение, което е нездравословно за България и за европейската социалдемокрация, сподели Станишев.

Станишев открои като неточности на Българска социалистическа партия: " плашилото Еврозона ", " нервността на тематика джендър идеология и трети пол ", изкуствен интелект. По думите му това са все комфортни тематики за зареждане и раздухване на страхове, и за прикриване на личната отпадналост - политическа, постоянно интелектуална.

Станишев уточни, че от дълго време не е юридически конгрес в лявото пространство с този мащаб. Чух в последните дни най-невероятни тълкования на този конгрес, разбрах, че сме получили и безвъзмездна реклама от трибуната на Народното събрание , уточни той. По думите му това значи, че има упования.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР