България Десислава Радева до Мелания на прием в Ню Йорк

...
България Десислава Радева до Мелания на прием в Ню Йорк
Коментари Харесай

Десислава Радева до Мелания на прием в Ню Йорк

България Десислава Радева до Мелания на банкет в Ню Йорк От фотографията на приема при Тръмп се вижда тоалетът на първата ни дама  Виолета Русенова 25 септември 2019, 16:43  Десислава Радева до Мелания на банкет в Ню Йорк Източник: ЕПА/БГНЕС
интелигентен Радев и Десислава Радева бяха на банкет при президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп и брачната половинка му Мелания Тръмп по случай 74-ата сесия на Общото заседание на Организация на обединените нации. Президентът отпътува за Ню Йорк преди дни.

На фотографията, качена от президентството, се вижда тоалетът на брачната половинка на Радев - светлосиня рокля с розов колан. Първата дама е с цикламени обувки. До нея Мелания е с изчистен дълъг черен гащеризон.

Преди това първата дама на Съединени американски щати Мелания Тръмп още веднъж сподели жанр по време на визитата си в Ню Йорк.

Първо тя се разноски из фондовата борса в компанията на нейния президент Стейси Кънингам - първата жена началник на фондовия оператор в 226-годишната му история.

Причината Мелания Тръмп да присъстава на събитието е желанието й да разпространява самодейността си за битка с издевателството „ Бъди най-добрата”. Тя се срещна и с възпитаници от Международното учебно заведение на Организация на обединените нации.

По-късно Мелания придружи брачна половинка си и по време на негово изказване пред медиите в границите на Общото заседание на Организацията на обединените народи.

Преди приема президентът Радев приказва на политическия конгрес на високо ниво, отдаден на осъществяването на Целите на устойчивото развиване, който се организира под егидата на Общото заседание на Организация на обединените нации. Той сподели, че стабилно развиване може да бъде реализирано единствено посредством ефикасен механизъм за световна сигурност, насърчаващ разговора и многостранната дипломация, които напоследък са изложени на напън. Радев акцентира, че непрекъснатото увеличение на бюджетите за защита е знак за влошаваща се среда на сигурност и увеличаващо се съмнение.

Стремежът към софтуерно предимство, целящ политическа доминация, води до капсулиране на науката в тесни географски граници и в същото време предизвиква научната емиграция, създавайки софтуерна бездна сред страните, съобщи още президентът. Това постанова по думите му запазване на поддръжката за така наречен метод към „ отворена просвета “ и научно доближаване сред обособените страни.

Според президента устойчивото развиване изисква световен консенсус против трансграничната корупция, прането на пари и укриването на налози.

Икономическото развиване, общественото доближаване и битката с климатичните промени разумно са в центъра на дебата за устойчивото развиване. За неговия триумф обаче също толкоз значимо е следването на изчерпателен метод, който да употребява разнородни принадлежности - от политически до културни, уточни още президентът. Ако културните разлики не са вярно разчетени, разбрани и възприети като естествени права, те биха довели до редица закани като набожен екстремизъм и тероризъм, съобщи още в изявлението си на политическия конгрес на високо ниво, отдаден на Целите на устойчивото развиване на Организация на обединените нации, президентът Румен Радев.

Деси Радева, Мелания и Брижит дружно в Белгия

Трансформацията на Радева за една година

Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Виолета Русенова Източник:
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР