България да остане етнически независима със собствена традиция, а не

...
България да остане етнически независима със собствена традиция, а не
Коментари Харесай

Десислава Иванчева: България трябва да е етнически независима

България да остане етнически самостоятелна със лична традиция, а не да се слеем с европейската общественост. Това разгласи самостоятелният претендент за евродепутат Десислава Иванчева в четвъртък, която имаше опция да приказва малко пред медиите по време на престоя си в правосъдната зала на Софийския областен съд.

Бившата кметица на " Младост " е наказана на 20 години затвор на първа инстанция за искане на рушвет и се афишира за жертва на репресивния уред и ръководещата партия ГЕРБ. Тя бе в районния съд като очевидец на остаряло дело за пътно-транспортно произшествие и имаше опция да направи доста бързо и неподготвено показване на политическата си платформа.

" Имаме задоволително сила да се борим, освен в България, само че и отвън България, тъй като е ясно, че в България корупцията е много дълбока. Ще би трябвало и извън да имаме мощ и храброст да задаваме въпроси, които са свързани с мафията, с правораздаването, със правосъдната система. Когато си на открито и си евродепутат и имаш смелостта да ги задаваш, тъй като има мониторинг, отчети за следствие, следене на дотациите къде отиват за отглеждането на животни и за други дотации да се борим... И България да остане естествено етнически самостоятелна със лична традиция, а не да се слеем с европейската общественост... Но ще имаме много мощ да се борим с корупцията ", сподели Иванчева задъхано, с цел да употребява късото време за изявление, което ѝ бе отпуснато от съда.

" Надявам се да не повеждам акция от ареста, тъй като имам право на еднакъв старт с всички ", добави Иванчева. След това изясни, че даже и да я пуснат от ареста, тя отново няма да има еднакъв старт, тъй като ще е под доста по-сериозен стрес от останалите претенденти.

Бившата кметица на " Младост " сподели, че в случай че съдът въпреки всичко ѝ откаже стартирането от ареста за акция, то нейният представител Петър Кърджилов да се явява вместо нея.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР