България Чавдар Маринов е новият зам.-министър на земеделието Той ще

...
България Чавдар Маринов е новият зам.-министър на земеделието Той ще
Коментари Харесай

Чавдар Маринов е новият зам.-министър на земеделието

България Чавдар Маринов е новият зам.-министър на земеделието Той ще дава отговор за политиките в региона на растениевъдството и биологичното произвеждане 20 май 2019, 15:29  Чавдар Маринов е новият зам.-министър на земеделието Източник: БГНЕС
авдар Маринов е назначен за зам.-министър на земеделието, храните и горите със заповед на министър-председателя Бойко Борисов.

Маринов е приключил Тракийския университет в гр. Стара Загора със компетентност „ Животновъдство “, има и добита образователно-квалификационна степен „ магистър “ по компетентност „ Финансов мениджмънт и маркетинг “ от Висше учебно заведение по обезпечаване и финанси в София. В интервала 2007-2017 година е заемал редица експертни длъжности в Държавен фонд „ Земеделие “ и Министерството на земеделието и храните. От 2018 година е изпълнителен шеф на Българската асоциация на организациите на производители на плодове и зеленчуци.

Ресорът на Чавдар Маринов като заместник-министър ще бъде обвързван с реализирането и осъществяването на националната политика и политиката на Европейски Съюз в региона на растениевъдството и биологичното производство; ръководството на активността на риска и рецесиите, ориентирана към противопоставяне и компенсиране на вреди при неподходящи климатични събития.

Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ СЕ
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР