България Бягство, отмъщение и престъпления в Пътят на честта От

...
България Бягство, отмъщение и престъпления в Пътят на честта От
Коментари Харесай

Бягство, отмъщение и престъпления в Пътят на честта

България Бягство, възмездие и закононарушения в " Пътят на достойнството " От понеделник до четвъртък сериалът ще се излъчва по NOVA. Номинираната за „ Аскеер “ - Илиана Коджабашева, влиза в ролята на най-хубавата другарка на Кера 15 септември 2019, 22:16  Бягство, възмездие и закононарушения в
ървите стъпки на Кера и дребния Мартин в огромния град, сложните решения на Бонка и несъгласията в фамилията на Калоян ще бъдат в центъра на новите епизоди на „ Пътят на достойнството “ от понеделник до четвъртък в 22:00ч. по NOVA. В ролята на най-близката другарка на Кера в София - Люба, ще влезе младата актриса Илиана Коджабашева, която тази година беше номинирана за основна женска роля на влиятелните театрални награди "Аскеер ".

Последствията от разцеплението на семейството в Царево ще провокират разтърсвания в идните епизоди, които феновете ще видят тази седмица от 22:00ч. по NOVA. Властната Бонка няма да откри успокоение след изгубването на снаха си Кера и обичания си внук. Погребението на сина й и изчезналото тяло ще бъдат един от първите проблеми, пред които ще се изправи. След бягството на Кера и Мартин ще стане ясно и кой е блъснал Лазарина, което ще се трансформира в повратен миг за един от героите.

Зрителите пред дребния екран ще следят завръщането на Киро Християнина в София, което е белязано от още едно ликвидиране - този път на жена. Каква е връзката на мистериозния облик със фамилията на Калоян и дали скоро ще стигне до най-близките му хора – феновете ще схванат в идните епизоди на „ Пътят на достойнството “. Семейството на Калоян също ще се изправи пред поредност от провокации. Въпреки триумфите в бизнеса, брачната половинка му Анелия остава равнодушна към огромния подарък, който ще получи, което ще сътвори напрежение в дома им.

"Постарали сме се да въвлечем феновете в безизходен сюжет, в който всеки българин да види нещо от себе си. Уважението ни към всички, които наблюдават историята е огромно – по тази причина и се постарахме да създадем плътни психически облици. ", споделя в изявление за Vesti.bg сценаристът на сериала Милена Фучеджиева.
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ СЕ
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР