България Борисов за погрома в заведение: Двама собственици си мерят

...
България Борисов за погрома в заведение: Двама собственици си мерят
Коментари Харесай

Борисов за погрома в заведение: Двама собственици си мерят ...

България Борисов за погрома в заведение: Двама притежатели си мерят... „ Колко ни е красива страна ни и какъв брой мъчно е строителството “, сподели министър председателят по време на инспекцията на градежа на Автомагистрала „ Хемус ” край Шумен  Надежда Неменски 14 август 2019, 15:25  Борисов за погрома в заведение: Двама притежатели си мерят... Източник: БГНЕС
инистър-председателят Бойко Борисов разяснява погрома над столично заведение, който се случи поради препирня сред двама предприемачи. Премиерът сподели, че е нервиран от обстоятелството, че не са алармирали Министерство на вътрешните работи, а са огласили случая в обществените мрежи.

„ Двама притежатели си мерят кой е по-голям тарикат”, сподели Борисов. „ Всички са с повдигнати обвинявания, арестуват се по-бързите процедури и се вкарват в пандиза. Един по един ще ги изловят бързо и ги излавят”, добави той, представен от NOVA.

Премиерът приказва пред публицисти по време на инспекцията на градежа на Автомагистрала „ Хемус” край Шумен. Той разкри още, че

при акция на варненската полиция е открит незаконен алкохол в огромни количества, предопределен за курортите край Варна .

„ Така че, прокурори, служители на реда, всички са по обектите и работят активно”, заключи той.

Борисов разяснява и пожара край автомагистрала Струма, което сътвори проблеми в придвижването. Премиерът посочи, че зам.-министърът на районното развиване Николай Нанков е бил през нощта на мястото.

В момента там има геодезисти, вършат се огледи и оценка на обстановката, а откакто специалистите се произнесат, доста бързо ще се направи организация на придвижването, стана ясно от думите на министър председател и зам.-министър. В отговор на въпроса дали става дума за тенденциозен палеж, Борисов сподели: „ Има прокурори, да повдигат обвинения”.

Министър-председателят инспектира строителните действия на автомагистралата в сектора сред пътните възли „ Белокопитово “ и „ Буховци “.

„ Колко ни е красива страна ни и какъв брой мъчно е строителството .

Колко скална маса, какъв брой нещо би трябвало да се извози. Защото след това като стане готово, всички споделят – „ елементарно “, съобщи министър председателят Бойко Борисов при огледа на осъществяваните действия.



Участъкът сред пътните възли „ Буховци “ и „ Белокопитово “ на Автомагистрала „ Хемус “ е 16.32 км и би трябвало да е подготвен през 2021 година Първата копка беше направена преди година - на 16 август 2018 година

В изходната част на трасето има

два обекта с археологически разкопки ,

по които работят експертите от Националния археологически институт с музей при Българска академия на науките. Те изследват фрагменти от 5000 години преди новата епоха (ранния халколит и ранножелязната епоха). Според разбора на специалистите единият обект се нуждае от по-подробно проучване, което ще продължи към два месеца.

„ Благодаря на археолозите. Имаме съвършени връзки и добър синхрон “, съобщи Борисов. Той добави, че поисканото от археолозите продължение на периода с два месеца ще бъде почетено. „ Хем строим, хем разкриваме хубостите “, сподели още министър председателят, разглеждайки разкопките на разкрито антично населено място. На обекта работят близо 100 души – служащи, археолози и геодезисти.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР