България Борисов: Последните 10 г. вървим все нагоре Премиерът бе

...
България Борисов: Последните 10 г. вървим все нагоре Премиерът бе
Коментари Харесай

Борисов: Последните 10 г. вървим все нагоре

България Борисов: Последните 10 година вървим все нагоре Премиерът бе на церемонията по връчването на премиите в състезанието " Мистър и Мисис Икономика " 12 ноември 2019, 21:22  Борисов: Последните 10 година вървим все нагоре Източник: Георги Димитров
„ Последните 10 години вървим все нагоре “. Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов на церемонията по връчването на премиите в състезанието „ Мистър и Мисис Икономика “. Премиерът почете влиятелния бизнес конгрес и пред участниците посочи позитивното икономическо развиване на страната ни. Борисов цитира данни на Световната банка, съгласно които само България бележи напредък през последните 10 години. Той увери, че налозите у нас ще се запазят.

„ Тази вечер сме се събрали на едно мероприятие за положителни вести. Искам да благодаря на всички вас, които със своите умения и деятелност давате опция стопанската система да пораства. Много елементарно се наблюдава развиването на една страна и може да видите по кое време е бил застоят в България “, сподели министър председателят, представен от DarikNews.

Той увери, че макар огромната задлъжнялост в международен мащаб, страната ни се стреми да харчи „ деликатно и спестовно “, само че в същото време влага в главните си цели. За образец той даде огромните инфраструктурни планове в София, както и градежът на автомагистралите „ Европа “ и „ Хемус “.



„ Два големи газопровода – един за полутечен газ, с цел да ни даде действителната газификация и един директен, „ Балкански поток “, продължи да изрежда министър председателят. Той напомни, че единствено за последните няколко години страната ни е похарчила милиарди левове в разнообразни планове. „ Всичко това и отново сме на остатък ", безапелационен бе Борисов.

„ Мощно влагаме в здраве, спорт, просвета, археология “, приключи изявлението си министър-председателят.

Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник:
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР