България Борисов: Няма да се хвана на Божков ТВ, законът

...
България Борисов: Няма да се хвана на Божков ТВ, законът
Коментари Харесай

Борисов: Няма да се хвана на Божков ТВ, законът не пречи да кажа - вие сте негодници

България Борисов: Няма да се хвана на Божков ТВ, законът не пречи да кажа - вие сте негодници „ Имате необичаен късмет да ви управляваме с моите сътрудници, тъй като в случай че ви управляваше сътрудника Радев, той щеше да действия както постъпиха Путин, Борис Джонсън, щяха да измрат хора ”, съобщи още министър председателят  Надежда Неменски 16 май 2020, 12:08  Какво лято ни чака тази година
Какво лято ни чака тази година
 Прах от Сахара и по-малко горещо в събота
Прах от Сахара и по-малко горещо в събота
 Нов митинг пред Народното събрание през днешния ден
Нов митинг пред Народното събрание през днешния ден
 Жена влезе нелегално в България, задържана е след гонене
Жена влезе нелегално в България, задържана е след гонене
 Успешен старт на програмата за дребните компании
Успешен старт на програмата за дребните компании
 Министерството на финансите предлага основаването на държавни бензиностанции
Министерството на финансите предлага основаването на държавни бензиностанции
 Моловете отварят в понеделник
Моловете отварят в понеделник
 Ураганен вятър събори покрив във Враца
Ураганен вятър събори покрив във Враца

ремиерът Бойко Борисов за първи път разяснява обстановката с акциите на футболен клуб Левски. „ Не са на мое име! Нито знам кой какво подписва, нито съм дал единодушие, нито някой ме е информирал”, съобщи той, представен от организация БГНЕС.

Преди дни акциите на клуба бяха трансферирани посредством джиро от притежателя на клуба Васил Божков на премиера Борисов. Тогава спортният министър Красен Кралев разгласи, че министър-председателят няма да ги одобри.

Гешев: Действията на Божков са серия от несвършващ сериал

„ Дядо ми споделяше: Насила можеш да вземеш от човек, само че на мощ не можеш да му дадеш”, съобщи през днешния ден министър председателят, който е на ревизия на строителството на газовата връзка с Гърция при село Орлово.

Действията на обвиненият предприемач, който към момента се намира в Обединените арабски емирства, министър председателят разяснява по този начин:

„ Това беше насмешка, тъй като е ясна целта” .

Кралев: Борисов отхвърли акциите на ПФК „ Левски”

Според Борисов всичко е било съзнателно. „ Феновете на „ Левски” да си търсят този, който го е направил. По никакъв метод няма да ме вкарате в тази игра, че някой си разрешил да ми джироса акции. Ами на следващия ден всяка една компания в разпродажба може да ми джироса акциите си на мен”, сподели още Борисов пред публицисти.



„ Няма потребен ход. Подиграха се с „ Левски”. Да ги трансферират на който желаят. Аз няма да вземам участие в това!” ,

безапелационен беше министър председателят.

Борисов отхвърли да са водени диалози в предишното сред него и Васил Божков, тематика на които да е била собствеността на клуба. „ По никакъв метод не желая да се забърквам с тази тема”, сподели още министър председателят.

На настоятелните въпроси какво решение ще вземе за акциите, Борисов се обърна към репортера на бТВ: „ Госпожо, няма на Божков ТВ да се хвана на въпросите”. Запитан още веднъж за акциите, Борисов отново сподели: „ Госпожо, „ Божков” ТВ не ме касае”.

Васил Божков разгласява диалози с Vladi Goranov

На въпрос има ли проблем в това, че финансовият министър Владислав Горанов е водил sms-кореспонденция с Божков по линия на харатния му бизнес, Борисов отговори: „ По това време той не е бил по никакъв метод обвиняем”.

Бойко Борисов разяснява и тематиката за свалянето на Данък добавена стойност за туристическия и ресторантьорския брашна, както и за книгите. „ На този отрасъл ние им забранихме да работят. На храните, на фармацефтичните вериги, освен, че не сме забранили, само че и те работиха на цялостни обороти”, сподели още министър председателят и добави, че в изискванията на рецесия би трябвало да се прояви взаимност.

Във връзка с пандемията от ковид министър председателят съобщи, че България се оправя сполучливо и че поетапно се разрешава отварянето на затворените поради обстановката бизнеси. „ Детските градини се надявам идната седмица да ги отворим”, сподели Борисов.

„ Имате необичаен късмет да ви управляваме с моите сътрудници, тъй като

в случай че ви управляваше сътрудника Радев, той щеше да действия както постъпиха Путин, Борис Джонсън ,

щяха да измрат хора”, съобщи министър председателят Борисов и добави, че България е съумяла в точния момент и бързо да реагира. По думите му страната ни, финансово-икономически, е в първата тройка на Европейски Съюз.

„ Никой различен нямаше да може да направи Балкански поток. " Това сподели пред публицисти министър председателят Бойко Борисов при ревизия на градежа на интерконектора България-Гърция дружно с министъра на енергетиката Теменужка Петкова.

По думите му Европейски Съюз, Съединени американски щати, Русия и Турция са удовлетворени по линия на построяването на Балкански поток и гръцката връзка за полутечен газ. „ Това се дължи единствено на нас”, сподели Борисов. Той добави, че ковид пандемията е забавила малко градежа на интерконтектора с Гърция, само че работата се наваксва, като означи, че градежът на Балкански поток върви по-бързо.

По думите на премиера България сега е в най-хубавото разположение в газоразпределението в района. „ Никога не сме стояли по-добре на газовата карта на Европа” разяснява Теменужка Петкова и добави, че са спазени всички европейски условия и правила.

Във връзка с

концепцията за основаване на Държавна петролна компания

министър председателят разяснява, че рецесията с ковид инфекцията е посочила, че при положение на „ война” всеки търси страната. По думите му такава държавна компания ще бъде инструмент за отбрана на популацията и ще попречи при рецесия да се направи дъмпинг на горивата. Той добави, че в понеделник ще бъде импортиран проектозакон, а пазарът ще покаже каква ще бъде разликата в цените на горивата.

 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Редактор: Надежда Неменски Източник: Бойко Борисов акции Левски Васил Божков .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
31 коментара  1 Признават 60 дни неплатен отпуск за трудов стаж  1 Милионерите у нас понижиха  1 Коронавирусът увеличи цените на някои парцели  1 Танева: Няма квоти за храните във веригите --> Пaрите ни  Признават 60 дни неплатен отпуск за трудов стаж Признават 60 дни неплатен отпуск за трудов стаж  Милионерите у нас понижиха Милионерите у нас понижиха  Коронавирусът увеличи цените на някои парцели Коронавирусът увеличи цените на някои парцели  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 --> Не пропускай  Горещ петък, температури тук-там до 37° Горещ петък, температури тук-там до 37°  Днес е Международният ден на фамилията Днес е Международният ден на фамилията  Кои зодии ще бъдат обилно наградени от ориста през май Кои зодии ще бъдат обилно наградени от ориста през май  <br> <strong> България против COVID-19 </strong> <br>
Фондация " Хелп Карма "

България против COVID-19
Последни  <p>Четирима починаха в Гърция, търсели съкровище</p> Четирима починаха в Гърция, търсели богатство  <p>Тежка злополука в София, кола се обърна по таван</p> Тежка злополука в София, кола се обърна по таван  <p>Лора Караджова роди</p> Лора Караджова роди  Бойко Борисов Борисов: Няма да се хвана на Божков ТВ, законът не...  <p>Разградско село е под обсада от днес</p> Разградско село е под обсада от през днешния ден  Иван Гешев Гешев: Действията на Божков са серия от несвършващ...  <p>Какво лято ни чака тази година</p> Какво лято ни чака тази година  <p><strong>Двама против света</strong>: братята, които не се отказват</p> Двама против света: братята, които не се отхвърлят  Професор Тодор Кантарджиев 573 души са излекувани от ковид в България  Как бързо да търсим текст в интернет страница Как бързо да търсим текст в интернет страница  Пет разтоварващи кино лентата, които да гледаме този уикенд Пет разтоварващи кино лентата, които да гледаме този уикенд  <p>Прах от Сахара и по-малко горещо в събота</p> Прах от Сахара и по-малко горещо в събота  Епидемията, за която Русия не желае да приказва Епидемията, за която Русия не желае да приказва  Красимир Вълчев Вълчев: Записването след 7 клас ще е или онлайн, или по...  СЗО търси връзка сред ковид-19 и смъртоносно заболяване при деца СЗО търси връзка сред ковид-19 и смъртоносно...  Кралят на Йордания заплаши Израел Кралят на Йордания заплаши Израел  Цветомир Найденов Цветомир Найденов: Явно бТВ е под въздействието на Божков  Нов митинг пред Народното събрание през днешния ден Нов митинг пред Народното събрание през днешния ден  Любляна, столицата на Словения Словения първа в Европа победи ковид  Заповед: Фитнес залите и моловете отварят в понеделник Заповед: Фитнес залите и моловете отварят в понеделник Всичко от през днешния ден Виц на деня Шотландец се прибира към къщи с бутилка уиски под палтото. Подхлъзва се, пада и усеща че нещо му подмокря. Веднага си споделя: - Господи, дано… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте   Европейската комисия предизвести България за вносните храни Европейската комисия предизвести България за вносните храни  Мутафчийски: Карантината е най-силното оръжие против епидемията Мутафчийски: Карантината е най-силното оръжие против епидемията  Ананиев вкара 4 нови заповеди за изключителната епидемиологична конюнктура Ананиев вкара 4 нови заповеди за изключителната епидемиологична конюнктура  Обявяват изключителна епидемиологична конюнктура у нас  Изненадите от Димитър Маринов не стопират! Изненадите от Димитър Маринов не стопират! Водещи вести  <p>Разградско село е под обсада от днес</p> Разградско село е под обсада от през днешния ден  <p>Тежка злополука в София, кола се обърна по таван</p> Тежка злополука в София, кола се обърна по таван  <p>Лора Караджова роди</p> Лора Караджова роди  <p>Четирима починаха в Гърция, търсели съкровище</p> Четирима починаха в Гърция, търсели съкровище
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР