България Борисов: Ние сме като Кобрата ГЕРБ проведе основното си

...
България Борисов: Ние сме като Кобрата ГЕРБ проведе основното си
Коментари Харесай

Борисов: Ние сме като Кобрата

България Борисов: Ние сме като Кобрата ГЕРБ организира главното си събитие за акцията, на което бе и Манфред Вебер  Виолета Русенова 19 май 2019, 15:54  Борисов: Ние сме като Кобрата Източник: БГНЕС
ремиерът Бойко Борисов отговори на опозицията, че с другите офанзиви против ГЕРБ сами се вършат по-слаби. „ Ние обаче сме като Кобрата (бел. ред. - Кубрат Пулев), продължаваме напред “, съобщи министър председателят на централното събитие на ГЕРБ в акцията в София, като подсети за скандалния случай на българския боксьор в Съединени американски щати, чиито права бяха спрени поради целувка с журналистка.

"Има ясно написани правила за избора на основен прокурор - не се меси нито кметът на София, нито министър председателят, нито президентът ". Това сподели водачът на ГЕРБ. „ Като отиде магистратът самичък на тази среща в президентството какво прави, защо си приказва. Има ясно написани правила – съдиите си избират съдиите, прокурорите - прокурорите. Промените стават в Народното събрание и не се меси нито кметът на София, нито министър председателят, нито президентът “, сподели Борисов.

На събитието участва Манфред Вебер, който е главният претендент на ЕНП за началник на Европейска комисия.

Кохезионната политика и развиването на Западните Балкани и транспортните коридори да бъдат измежду основните цели на Манфред Вебер, откакто завоюва изборите. Това поръча министър председателят Бойко Борисов.

„ Освен това - Шенген, не че ни е значимо, само че е обидно да се оправяме по-добре от други в Европейски Съюз, а да не сме част от пространството.

И по друга тематика – означи министър председателят. 17 милиарда кубически метра газ сега минават през България. Ние не желаеме повече, а да си останат нашите количества. Председателят на Европейска комисия би трябвало да е сигурен, че не можем да бъдем манипулирани в енергетиката, поръча Борисов.

В изказването си той настоя да не се пипат и дотациите в селското стопанство.

Манфред Вебер, който е главният претендент на ЕНП, преди време никак не харесваше България. Сега е измежду най-големите поддръжници. Това съобщи министър председателят и водач на ГЕРБ Бойко Борисов.

В тази зала са същинските десни. Другите „ десни “ (в кавички) са помагачите на Българска социалистическа партия, бившето Българска комунистическа партия, добави Борисов.

Борисов означи, че в идващите месеци ще има още фабрики, от които има потребност страната. „ Не да ми приказват за вложения за телекоми, банки “, даде обещание Борисов и уточни, че ще има индустриални мощности към Пловдив, както е направено в София.

ГЕРБ би трябвало да подсети на България, че гласът на българските евродепутати през последните 5 години се чуваше ясно. Това съобщи претендентът на ЕНП Манфред Вебе.

Пред симпатизантите и членовете на ГЕРБ съобщи, че с помощта на евродепутатите, Брюксел е спечелил доверието.

„ Бойко Борисов води решително България в първите редици за повече благополучие и сигурност. Остава доста работа. Европа би трябвало да бъде континентът на свободата и мира. Не бива да одобряваме за даденост постигнатите резултати. Спомнете си Брекзит. Напускането на Англия е следващият образец, че сме най-успешни, когато сме дружно, означи Вебер. Той посочи, че е значимо страната да победи каналджиите.



България да стане пълновръстен член на Шенгенското пространство е първото нещо, което ще направя, даде обещание Вебер.

Тази акция е по-различна, тъй като сме дружно със Съюз на демократичните сили, земеделците, Съюзът на репресираните, които дават спомагателна сила за мощна и обединена Европа. Това съобщи ръководителят на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Цветанов съобщи, че когато са обикаляли из страната хората са ги питали за локалните значими планове. „ Имаме визия и знаем по какъв начин да ги осъществим “, съобщи той.

„ Имаме избори, които би трябвало да бъдат извоювани и ще бъдат извоювани със мощния тим на ГЕРБ и сътрудниците “, сподели още Цветанов.

Пред симпатизантите специфични приветствия насочиха кметовете на София и Бургас Йорданка Фандъкова, Димитър Николов, водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов.

Фандъкова напомни, че от Европа сме получили 3 милиарда лв. безплатно европейски средства. Голяма част от парите са отишли за метрото - план, който Брюксел дава за образец. „ Заварихме 10 км, а в този момент довършваме 42 км.

След президентските избори сме изправени пред невиждано политическо генно инженерство, което цели да смъкна държавното управление. За тях конституцията е като академично четиво. Това съобщи министърът на финансите Владислав Горанов.

Министърът регистрира, че единствено за последните 5 години Брутният вътрешен продукт е повишен с 40 на 100. И по други индикатори страната се движи в вярна посока.

Само за 5 години Брутният вътрешен продукт е повишен с 40 на 100. Предвидихме нарастване на минималната работна заплата на 650 лева и прецизно работим за това. Предложихме ограничения за връщане на деца в учебно заведение, единствено за две години върнахме 42 хиляди деца. До края на 2021г. ще се работи единствено на последните 82 км от Велико Търново до Търговище, това съобщи той.

Има опция, само че не е по-добра от Политическа партия ГЕРБ, акцентира Горанов. Той добави и че потреблението на лъжата в политиката не е помогнало на никого. Това е закононарушение против поколенията, означи Горанов.



„ Нямаме причина да нямаме самочувствие. Научихме си урока. Нашето общество се нуждае от промени “, уверен е Горанов, съгласно който „ потреблението на лъжата и фалцета не е довело до нищо. Алтернатива има. Не бива „ Визия за България “, да се бърка с Мизия в България “, съобщи още финансовият министър.

Не слушайте тези, които ви изясняват, че Европа е остаряла и е изгубила хъс. Докато има дръзка цел – тя е млада. Имаше времена в България, когато имаше ерес, в този момент е време да се надгражда България. Не слушайте тези, че България би тръгнала по-бързо напред, в случай че се върне обратно. Ние имаме опит и експертиза. Без доверието обаче не са нищо. Не би трябвало да се къса нишката на доверието “, сподели вицепремиерът Томислав Дончев.

Днешното събитие е значимо да дадем мощен сигнал за мощна България. Това съобщи Мария Габриел, лидер на листата на ГЕРБ за европейските избори по време на централното предизборно събитие на партията в София.

На тези избори имам вяра, че всеки ще даде най-хубавото от себе си, с цел да покаже, че България следва непоколебимо европейския си път.

Не сме идеални, бъркаме, само че бързо поправяме грешките си. Ще спечелим без операции, а с труд. Работим за по-добър витален стандарт и за мощни райони “, сподели още еврокомисарят.

„ Скъпи Манфред, можеш да разчиташ на компетентен и можещ обединен тим “, сподели още Габриел като се обърна към претендента на ЕНП Манфред Вебер, който пристигна в България особено за събитието.

Рейсове от цялата страна извършиха по-рано паркинга и пространството към столичната „ Арена Армеец “ за централното предизборно събитие на ГЕРБ.

Под засилена полицейска инспекция и скенери, симпатизантите на ръководещата партия бяха допускани в залата. Час и половина преди началото на събитието залата беше изпълнена.

За събитието има посетители от прилежащите страни, измежду които представителят на ВМРО- ДПМНЕ Петър Богоевски. В залата е целият кабинет на Борисов.

Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Виолета Русенова Източник:
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР