България Борисов: Чували сме всякакви глупости за Хемус Проверен бе

...
България Борисов: Чували сме всякакви глупости за Хемус Проверен бе
Коментари Харесай

Борисов: Чували сме всякакви глупости за Хемус

България Борисов: Чували сме всевъзможни нелепости за " Хемус " Проверен бе пътят сред Ябланица и Боаза  Виолета Русенова 23 април 2019, 11:49  Борисов: Чували сме всевъзможни нелепости за Източник: Фейсбук
ували сме всевъзможни нелепости за Автомагистрала "Хемус " - изобщо няма планове, никой в никакъв случай не е мислил да прави "Хемус ". Аз съм уверен, че с построяването на "Хемус " Брутният вътрешен продукт на страната ще се вдигне с най-малко 10- 20%. За това мога да се обзаложа ". Това съобщи министър председателят Бойко Борисов при инспекция на напредъка при построяването на правата сред Ябланица и Боаза на автомагистрала „ Хемус “, която е близо 10 км.

"Проверих напредъка при построяването на правата сред Ябланица и Боаза на Автомагистрала „ Хемус “, която е близо 10 км. Строителството ѝ стартира в края на март м. година и се финансира със средства от националния бюджет. Работата по нея напредва и е изцяло реалистично да е подготвена през есента, към половин година по-рано от плануваното ", написа Борисов в персоналния си профил във Фейсбук.



"До края на 2022 година ще минем и Плевен. След това изпълняваме и другите планове, с цел да вържем и Търговище, там където Плевен ще излезе ", съобщи още той.

Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Виолета Русенова Източник:
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР