България Блокади в София, протестно шествие към Калотина Палатковите лагери

...
България Блокади в София, протестно шествие към Калотина Палатковите лагери
Коментари Харесай

Блокади в София, протестно шествие към "Калотина"

България Блокади в София, протестно шествие към " Калотина " Палатковите лагери в София остават, а протестиращи се насочиха на автошествие до " Калотина " 9 август 2020, 08:26  Какво ще се промени след месец на простести?
Какво ще се промени след месец на простести?
 Слънце, само че и дъжд през днешния ден, вижте къде ще вали
Слънце, само че и дъжд през днешния ден, вижте къде ще вали
 Спасиха от огъня евакуираното село в Хасковско
Спасиха от огъня евакуираното село в Хасковско
 Силна стихия събори дървета и затрудни придвижването в София
Силна стихия събори дървета и затрудни придвижването в София
 31-ви ден на митинг: Какво се случва в София?
31-ви ден на митинг: Какво се случва в София?

" Доган сарай бийч фестивал " се организира в " Росенец "
 Коронавирусът смъкна цените за отмора на Черноморието
Коронавирусът смъкна цените за отмора на Черноморието
 Червен код за пожари, бедствено състояние в няколко района
Червен код за пожари, бедствено състояние в няколко района

рите основни софийски кръстовища - на Орлов мост, пред Ректората на СУ „ Св. Климент Охридски “ и в т. нар "триъгълник на властта " остават блокирани от протестиращи.

Протестно автошествие се организира на пътя за Калотина . Това излиза наяве от видео, оповестено в обществените мрежи от "Отровното трио ", съобщи БГНЕС.



Автомобилите карат постепенно и в двете ленти и по този начин се е образувало километрично запушване по пътя. По този метод колите са и причина за ПТП. Полицията ги спря по пътя за Калотина. Според протестиращите полицията ги е спряла непозволено.

Столична дирекция на вътрешните работи: Барикадите ще бъдат отстранени

През нощта полиция се в струпала на "Орлов мост " поради няколко провокатора, дрогирани младежи, които са били отведени в ареста, осведомят от БГНЕС.

Протестиращите се укрепиха на Орлов мост, обсада и пред Ректората

А макар проливния дъжд недоволните от властта са останали в палатковите лагери през цялата нощ. Около 30 души, най-вече млади, описаха пред БНР, че нощта на Орлов мост е минала умерено. Имало е опит за провокация от юноша, доближил се до палатковия лагер и отправял обидни квалификации към протестиращите. Стигнало се е до повишение на напрежението, само че спорът е бил бързо сподавен.

31-ви ден на митинг: Какво се случва в София?

Движението в София е умерено. Градският превоз се движи по изменен маршрут поради блокадите.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник: блокирани остават три кръстовища София.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
95 коментара Водещи  Каракачанов: Подобни неща не могат да се търпят постоянно Каракачанов: Подобни неща не могат да се търпят постоянно  Коронавирусът взе три нови жертви в България Коронавирусът взе три нови жертви в България  Блокади в София, протестно шествие към Блокади в София, протестно шествие към " Калотина "  Обявиха бедствено състояние в община Свиленград Обявиха бедствено състояние в община Свиленград  1 Предлагат нови условия за дисциплинарно уволняване  1 Какви парцели се търсят няй-много у нас  1 Българи бавят заплащането на заемите си --> Пaрите ни  Предлагат нови условия за дисциплинарно уволняване Предлагат нови условия за дисциплинарно уволняване  Какви парцели се търсят няй-много у нас Какви парцели се търсят няй-много у нас  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 --> Не пропускай  Природозащитници плажуваха на Природозащитници плажуваха на "Алепу "  Столична дирекция на вътрешните работи: Барикадите ще бъдат отстранени Столична дирекция на вътрешните работи: Барикадите ще бъдат отстранени  Турция: Задава се тежка рецесия Турция: Задава се тежка рецесия  31-ви ден на митинг: Какво се случва в София? 31-ви ден на митинг: Какво се случва в София? Виц на деня Между ирландци: - Чу ли? О’Хара починал пред кръчмата. - На влизане или на излизане? - На влизане. - Горкият! Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Последни  Каква бе сватбата на принцеса Беатрис спрямо тази на Елизабет II Каква бе сватбата на принцеса Беатрис спрямо тази на Елизабет II Какви са приликите и разликите сред двете сватби?  Кои са най-устойчивите места за живеене през 2020 година Кои са най-устойчивите места за живеене през 2020 година Или кои са актуалните 5 най-устойчиви градове в света  Как да предпазим децата от COVID-19? Как да предпазим децата от COVID-19? Съветите на доктор Радка Масларска  Най-честите неточности, които вършим, когато мием косата си Най-честите неточности, които вършим, когато мием косата си И препоръки за по-добра грижа за косата  Как да управляваме добавките в браузъра Chrome Как да управляваме добавките в браузъра Chrome Те са потребни, само че някои от тях може да употребяват доста запаси  Кога ще се венчае всяка една зодия? Кога ще се венчае всяка една зодия? Вижте:  Пожарът край Лесово е минал Тунджа Пожарът край Лесово е минал Тунджа Жителите на село Присадец са изведени  11 души починаха при пожар в жилищен блок в Чехия 11 души починаха при пожар в жилищен блок в Чехия Има догатки от локалните управляващи, че пожарът евентуално е провокиран съзнателно, а един човек е арестуван  Девет души са с COVID-19 в лагера в Бусманци Девет души са с COVID-19 в лагера в Бусманци Предстоят PCR проби на всички чужденци, настанени в последните 15 дни  Бейрут: Протести, конфликти и над 100 ранени Бейрут: Протести, конфликти и над 100 ранени Премиерът на Ливан предложи предварителни парламентарни избори като единствен излаз от рецесията  Природозащитници плажуваха на Природозащитници плажуваха на " Алепу " Те проведоха плажуване пред подпорната стена на градежа " Алепу "  <p>Пет станаха жертвите на COVID-19 в&nbsp;дома за възрастни хора&nbsp;в Русе</p> Пет станаха жертвите на COVID-19 в дома за възрастни хора " Възраждане " в Русе На 23 юли тази година в дома бе оповестено огнище на болестта  Най-дългите спортни мачове в историята Най-дългите спортни мачове в историята Победата на Новак Джокович над Рафаел Надал на Откритото състезание на Австралия лиши съвсем шест часа, само че това е много малко, спрямо някои други епични спортни срещи  Изследване разгласи лекарската специалност за най-опасна Изследване разгласи лекарската специалност за най-опасна

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР