България беше най-стегната преди пандемията с коронавирус. Вълната мина, България

...
България беше най-стегната преди пандемията с коронавирус. Вълната мина, България
Коментари Харесай

Бойко Борисов пред турски инвеститори: Имаме над 250 завода в автомобилния клъстър

България беше най-стегната преди пандемията с ковид. Вълната мина, България държи плато от инфектирани и до през днешния ден. Отворихме игрища, заведения за хранене и нощни заведения. Намалихме ДДС-то за доста браншове. Това разгласи министър председателят Бойко Борисов пред турски вложители, произвеждащи у нас стъкла за коли.

Най-хубавото е, че имаме над 250 завода в автомобилния клъстър. Най-много съжалявах, че няма фабрики за мотори, само че в този момент с електрическите се оказва, сподели Борисов.

" Пак сме доста добре спрямо доста други страни ", разкри министър председателят.

Тук професорите са такива, че се ненавиждат искрено. Едните са на една страна, другите на друга. А не минахме сред двете, обърна се Борисов към турските вложители.

" Страната ни не помни страха от март и април. Хората съумяха да си починат - планина, на риба, море. Важното е психическото здраве ", сподели още министър-председателят.

Участваме във всички стратегии за ваксини против ковид. Благодаря на медицинския ни личен състав -доктори, сестри, санитари, лаборанти, които са на първа линия. продължаваме да си изпълняваме обещанието за 1000 лева в допълнение към заплатите им, разкри Бойко Борисов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР