България беше на секунди от първа победа в квалификациите за

...
България беше на секунди от първа победа в квалификациите за
Коментари Харесай

България изпусна Сърбия заради гол в 96-ата минута

България беше на секунди от първа победа в квалификациите за Евро 2024. Националите водеха на Сърбия с 1:0, само че позволиха равнене в 96-ата минута. Така те остават с две загуби и две ремита в квалификациите. Освен това Сърбия се избави от първа загуба против лъвовете от 20 години насам.

В съпоставяне с мача с Литва направи пет промени в състава. Виктор Попов, Петко Христов, Никола Илиев, Андриан Краев и Георги Русев започнаха като титуляри вместо Патрик-Габриел Галчев, Алекс Петков, Спас Делев, Станислав Шопов и Мартин Минчев.
Сърбите започнаха по-добре, само че Иван Дюлгеров избави два техни удара първоначално. В 31-ата минута нашите изпуснаха отличен късмет за гол. Кирил Десподов изведе Русев самичък против Милинкович-Савич, само че нападателят би в навън.
Второто полувреме стартира с попадение за България. В 48-ата минута Виктор Попов центрира към Ивайло Чочев, който върна към Десподов, а той направи 1:0. После резервата Филип Кръстев беше изтърван и удари греда. Това се случи в 69-ата минута.

До края сърбите натискаха, а на няколкото пъти от трибуните се чуха викания „ оставка “. В добавеното време Груев, Дюлгеров и Антон на три пъти избавиха нашата врата от изравнително попадение. В 96-ата минута обаче Лазович направи 1:1 и лиши насладата на нашите.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР