България Април идва със сняг и ниски температури Температурите ще

...
България Април идва със сняг и ниски температури Температурите ще
Коментари Харесай

Април идва със сняг и ниски температури

България Април идва със сняг и ниски температури Температурите ще падат и през уикенда 30 март 2020, 06:42  Какво време ни чака през април
Какво време ни чака през април
 Караниколов: Състоянието на българската стопанска система ще става все по-лошо
Караниколов: Състоянието на българската стопанска система ще става все по-лошо
 Тази нощ местим стрелките на часовника
Тази нощ местим стрелките на часовника
 Какво време ни чака през почивните дни
Какво време ни чака през почивните дни
 НСТС не реализира единодушие, ще заседават още веднъж в събота
НСТС не реализира единодушие, ще заседават още веднъж в събота
 Корнелия Нинова: Затварянето на Народното събрание е анулация на парламентарната република
Корнелия Нинова: Затварянето на Народното събрание е анулация на парламентарната република
 Борисов: Винаги съм бил
Борисов: Винаги съм бил " за " да се даде късмет на Македония и Албания за участие в Европейски Съюз
 Ограничават придвижването тук-там в страната
Ограничават придвижването тук-там в страната

нес ще е най-вече слънчево, след обяд - с краткотрайни нараствания на облачността. На места в планинските и източните региони ще има краткотрайни превалявания от дъжд. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад.

Минималните температури ще са от 2 до 7°, оптималните - сред 17 и 22°.

По Черноморието ще доминира слънчево време, след обяд - с краткотрайни нараствания на облачността, и на обособени места, основно в южните региони, ще превали. Ще духа слаб до сдържан западен вятър, който след обяд ще се ориентира от югоизток. Максималните температури ще са сред 16 и 19°. Температурата на морската вода е към 10°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

В планините преди обяд ще доминира слънчево време. След обяд облачността ще се усили и ще има слаби превалявания от дъжд, над към 1800 метра - слаб сняг. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 ще е към 5°, на 2000 метра - към минус 1°.

Какво време ни чака през април

Във вторник в Източна България вятърът ще се ориентира от североизток, в Западна България ще остане северозападен. На места в Западна България ще превали слаб дъжд.

Ще стартира да нахлува леден въздух и температурите ще се намалят, повече в северната част от страната. През нощта против сряда преваляванията ще се усилят, а с продължаващото захлаждане в доста региони в Западна България дъждът ще премине в сняг.

В сряда ще остане облачно, на доста места с превалявания - в Северна и Западна България от сняг, в Югоизточна България и по Черноморието - от дъжд. Ще духа до сдържан, в източните региони - краткотрайно и мощен, североизточен, в западните региони - северозападен вятър.

Преобладаващите оптимални температури ще бъдат сред 2 и 7°, в югоизточните региони - до 10°.

Валежите от дъжд и сняг ще продължат и в четвъртък с наклонност от север на юг да понижават и да стопират. До вечерта и облачността от северозапад ще се раздра. В петък глътка пролетен въздух с повече слънце и високи температури в Северна България.

Почивните дни ще са под въздействието на следващ средиземноморски циклон с център, преминаващ южно от нас. Температурите ще паднат с няколко градуса, вятърът ще се усилва, ще има и превалявания, в равнинната част на страната от дъжд.

Виртуално странствуване из най-красивите брегове

Защо почвената завивка на Земята е кафява?

Докога ще продължи изолацията поради ковид

Коронавирусът и мръсният въздух: Поглед в бъдещето

Всичко за времето у нас и по света можете да намерите на Sinoptik.bg




 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Източник: време прогноза .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Предлагат туроператори да връщат парите след 13 май  1 Западна Европа закъса за служащи  1 Как богатите се крият от ковид  1 Трупаме повече пари в банките --> Пaрите ни  Предлагат туроператори да връщат парите след 13 май Предлагат туроператори да връщат парите след 13 май  Западна Европа закъса за служащи Западна Европа закъса за служащи  Как богатите се крият от ковид Как богатите се крият от ковид  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 --> Не пропускай  Печален връх в Испания, най-вече инфектирани с COVID-19 в Съединени американски щати Печален връх в Испания, най-вече инфектирани с COVID-19 в Съединени американски щати  <br> Чака ни <strong> нова пандемия </strong>, в случай че <strong> Китай </strong> не забрани <strong> това </strong> <br>
Чака ни нова пандемия , в случай че Китай не забрани това
 Как предприемач Как предприемач " се излекува " от ковид единствено за три дни  <br> Живот в изолираност: кои са най-нездравословните привички <br>
Живот в изолираност: кои са най-нездравословните привички
Последни  Снимка: pixabay Април идва със сняг и ниски температури  <p>Как да подредим спалнята според<strong> Фън Шуй</strong></p> Как да подредим спалнята съгласно Фън Шуй  Internet Archive пусна 1,4 млн. книги гратис в Мрежата Internet Archive пусна 1,4 млн. книги гратис в...  <p><strong>ТЕСТ</strong>: Колко знаете за <strong>Средната </strong>земя?</p> ТЕСТ: Колко знаете за Средната земя?  COVID-19: Поне половин година преди Англия да се върне към COVID-19: Поне половин година преди Англия да...  При кои предходни болести COVID-19 е изключително рисков При кои предходни болести COVID-19 е изключително рисков  <p>Можем ли&nbsp;да заболеем <strong>повторно</strong> от <strong>COVID-19</strong></p> Можем ли да заболеем наново от COVID-19  Горанов: Предвижда се актуализация на бюджета и заем от милиарди Горанов: Предвижда се актуализация на бюджета и заем от...  Глад в Сицилия, въоръжена полиция пази супермаркетите от грабежи Глад в Сицилия, въоръжена полиция пази супермаркетите...  Осем нови случая на инфектирани с COVID-19 у нас, 14 души са изписани досега Осем нови случая на инфектирани с COVID-19 у нас, 14 души...  Германски министър се самоуби поради COVID-19 Германски министър се самоуби поради COVID-19  Какво време ни чака през април Какво време ни чака през април  <p>Фандъкова се включи в носенето на храна и медикаменти на възрастните хора</p> Фандъкова се включи в носенето на храна и медикаменти на...  Бизнесът отчасти поддържа държавните ограничения, само че трябват незабавни промени Бизнесът отчасти поддържа държавните ограничения, само че трябват...  Коронавирусът и мръсният въздух: Поглед в бъдещето Коронавирусът и мръсният въздух: Поглед в бъдещето  Във връзка с въведените ограничения и изключителното състояние чиновници на столичната полиция предупреждат хората да не се разхождат по пешеходната зона на бул. Полиция не разрешава разходките по бул. " Витоша "...  С нова платформа Националният спешен щаб набира доброволци С нова платформа Националният спешен щаб набира...  <p><strong>Ето по какъв начин да </strong>поддържаме формата си по време на&nbsp;<strong>изолацията</strong></p> Ето по какъв начин да поддържаме формата си по време...  <p>България&nbsp; -&nbsp;&quot;малкия маяк за Обединеното кралство&quot;</p> България - "малкия маяк за Обединеното...  Нарушител на наложителната карантина е арестуван за 72 часа Нарушител на наложителната карантина е арестуван за 72... Всичко от през днешния ден Виц на деня Бай Ставри на вечеря пил две ракии допълнително. Посреднощ се разсънва и усеща, че не е доста " тъкмо ". Звъни на джипито по неотложност. Прегледал го… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Нютон прави велико изобретение по време на обществена изолираност  Принц Чарлз с позитивна проба за COVID-19  Изследване: Голяма част от българите считат, че няма да се заразят с ковид  Млада българка впечатлява с новаторски план в Лондон  Михаил Йорданов: Ще се веселя, в случай че Гери грабне огромната премия  Водещи вести  <p>Можем ли&nbsp;да заболеем <strong>повторно</strong> от <strong>COVID-19</strong></p> Можем ли да заболеем наново от COVID-19, aко един път към този момент сме го преболедували  Горанов: Предвижда се актуализация на бюджета и заем от милиарди Горанов: Предвижда се актуализация на бюджета и заем от милиарди  Internet Archive пусна 1,4 млн. книги гратис в Мрежата Internet Archive пусна 1,4 млн. книги гратис в Мрежата  <p><strong>ТЕСТ</strong>: Колко знаете за <strong>Средната </strong>земя?</p> ТЕСТ: Колко знаете за Средната земя?  <p>Как да подредим спалнята според<strong> Фън Шуй</strong></p> Как да подредим спалнята съгласно Фън Шуй  Глад в Сицилия, въоръжена полиция пази супермаркетите от грабежи Глад в Сицилия, въоръжена полиция пази супермаркетите от грабежи  Във връзка с въведените ограничения и изключителното състояние чиновници на столичната полиция предупреждат хората да не се разхождат по пешеходната зона на бул. Полиция не разрешава разходките по бул. " Витоша " (снимки)  Германски министър се самоуби поради COVID-19 Германски министър се самоуби поради COVID-19
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР