България активно подкрепя инициативата Един пояс, един път“ и платформата

...
България активно подкрепя инициативата Един пояс, един път“ и платформата
Коментари Харесай

Медиите гръмнаха! Румен Радев обяви фантастична новина. Държавният глава е

България интензивно поддържа самодейността „ Един пояс, веднъж “ и платформата „ 17 +1 “ за съдействие сред Китай и страните от Централна и Източна Европа. Това сподели президентът на Република България Румен Радев по време на среща с представители на водещи китайски компании, участващи в осъществяването на интернационалните стратегически планове в границите на самодейността " Един пояс, веднъж ", представен от „ Фокус “.
 

Президентът добави, че не е случайност, че в България се открива световният център за партньорство по самодейността.
 
„ Ние отчитаме, че най-важният фактор за развиване на тези начинания е транспортната съгласуваност сред Китай и Европа “, добави президентът.
 
„ Географското и стратегическо състояние на България дефинира най-краткият и преференциален път в тази транспортна съгласуваност. Убеден съм, че със взаимни старания може да развием тази нужда за самодейностите инфраструктура в България по допустимо най-бързия и добър метод в сходство с правилата и разпоредбите на Европейски Съюз “, добави още Румен Радев.
 
Президентът изрази подготвеност да изслуша капиталовите планове и проекти: „ Надявам се на градивна работа с българското държавно управление “, сподели още той.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: