България 1 : 0 Швеция 20′ ИВЕЛИН ПОПОВ! И докато

...
България 1 : 0 Швеция 20′ ИВЕЛИН ПОПОВ! И докато
Коментари Харесай

България - Швеция 1:0, италианският съдия прати Хубчев на трибуните


България

1: 0

Швеция
 20′
ИВЕЛИН ПОПОВ! И до момента в който шведите се чудеха по какъв начин да отреагират на създалата се за тях отрицателна обстановка, България можеше да нанесе своя втори удар. Ивелин Попов сътвори превъзходен рейд през центъра и шутира от отлична позиция. Ударът му обаче бе разочароващ и не порази мрежата на слисаните скандинавци.
17′
ИЗГОНИХА ПЕТЪР ХУБЧЕВ! И с цел да стане още по-напечено в София, нашият народен селекционер Петър Хубчев бе изпъден от основния арбитър в 17-ата минута. Специалистът възнегодува бурно от решенията на Талиавенто и след благополучен букет от псувни и жестове, героят от Съединени американски щати 94` бе пратен на трибуните.

 Снимка 310417
Източник:

16′
ПЛАМЕН ИЛИЕВ СПАСЯВА ДУЗПА! Понесени на крилете на страстта, " трикольорите " сътвориха сериозна неточност в 16-ата минута и реферът Паоло Талиавенто отсъди дузпа в интерес на Швеция. Георги Костадинов събори съперников футболист в битка за позиция при един корнер и по този начин най-тежкото пред българската врата предстоеше. С виновната задача за гостите се нагърби звездата им Емил Форсберг, който обаче срещна фамозния инстикт на Пламен Илиев. Пацо Тигъра хвана ъгъла на плеймейкъра и възпламени трибуните на " Васил Левски ". И с цел да бъде подвигът му цялостен, някогашният вратар на Левски отрази с опитност и опита за добавка на Маркус Берг!
11′
ГООООЛ ЗА БЪЛГАРИЯ!!! 1:0!!! СТАНИСЛАВ МАНОЛЕВ!!! Колкото и изненадващо да звучеше преди началото на квалификацията, нашият отбор като че ли изцяло справедливо стигна до откриващо попадение в 11-ата минута. Георги Миланов напредна по крилото, след което насочи фантастично центриране към намиращия се на дясната греда Станислав Манолев. Стражът на скандинавците Робин Олсен увисна и това разреши на звездата на ЦСКА да го накаже майсторски с глава.


Manolev Goal HD - Bulgaria 1-0 Sweden 31.08.2017 by footballtvvideos
6′
Официално предизвестие за Васил Божиков, който влезе в спор със съдията.
5′
ЧОЧЕВ!!!! Натискът на " трикольорите " можеше да даде резултат пет минути след първия съдийски сигнал на Талиавенто. Продължителна офанзива на българите приключи с центриране на Страхил Попов някъде към дузпата. Георги Костадинов и Крафт се разминаха с топката и по този начин тя стигна до непокрития Чочев. Звездата на Палермо обаче стреля от дребен ъгъл и ударът му бе избавен от Олсен.
3′
Българският тим стартира срещата със забележително самочувствие, повтаряйки дейностите си от мача с Холандия. Още в 3-ата минута мощно изритана топка към Ивелин Попов за малко докара до ужас в защитата на гостите, само че след това Андреас Гранквист работи невъзмутимо и се оправи с заплахата.
2′
Вече цели 50 години не съумяваме да се оправим със скандинавците, а статистиката е напряко отчайваща: 7 следващи загуби с голова разлика 0:20. Последният български гол в шведската врата беше дело на Христо Стоичков от дузпа в международна подготовка в София през 1993 година.
1′
НАЧАЛО НА СРЕЩАТА!

 Снимка 310416
Източник:

Състав 13. Пламен Илиев 1 Робин Олсен 2. Страхил Попов 2. Микаел Лустиг 3. Петър Занев 3. Виктор Линдельоф 4. Божидар Чорбаджийски 4. Андреас Гранквист – капитан 6. Симеон Славчев 6. Лудвиг Аугустинсон 7. Георги Костадинов 8. Албин Екдал 10. Ивелин Попов – капитан 9. Маркус Берг 11. Станислав Манолев 10. Емил Форсбег 13. Васил Божиков 13. Якоб Йохансон 17. Георги Миланов 20. Ола Тойвонен 18. Ивайло Чочев 21. Джими Дурмаз Треньор Петър Хубчев Яне Андерсон Резерви 1 Божидар Митрев 12. Карл-Йохан Йохансон 23. Георги Китанов 23. Кристофер Нордфелд 5. Георги Терзиев 5. Мартин Олсон 8. Тодор Неделев 7. Себастиан Ларсон 9. Ивайло Димитров 11. Кристофер Нийман 12.Божидар Краев 14. Филип Еландер 14. Антон Недялков 16. Емил Крафт 16. Андрей Гълъбинов 17. Виктор Клаесон 19. Кирил Десподов 18. Понтус Янсон 20. Орлин Старокин 19. Маркус Роден 21. Кристиян Малинов 22. Самуел Арментерос 22. Александър Цветков
Българският народен тим по футбол има следващо тежко затруднение по пътя си към Мондиал 2018. " Лъвовете " на Петър Хубчев одобряват кошмарния за нас отбор на Швеция, който постоянно ни кара да изпитваме мигове на исторически футболен позор.

Вече цели 50 години не съумяваме да се оправим със скандинавците, а статистиката е напряко отчайваща: 7 следващи загуби с голова разлика 0:20. Последният български гол в шведската врата беше дело на Христо Стоичков от дузпа в международна подготовка в София през 1993 година.

 Христо Стоичков: БФС не прави нужното, с цел да тръгне футболът ни нагоре
Стоичков: БФС не прави нужното, с цел да тръгне футболът ни нагоре

" Не имам вяра в миналото още веднъж да сме четвърти в света "

След това " тре кронур " ни биха с 2:0 в Стокхолм, с 4:0 в мача за третото място на САЩ`94, 5:0 на Евро 2004 и безчет пъти " класики " от по 0:3, като последната среща на " Ферндс Арена " в Стокхолм приключи точно при този резултат.

Надеждите ни за нещо позитивно са снижени до най-малко, откакто загубихме последната си международна подготовка против Беларус с 1:2. По този метод заличихме тотално положителните усещания след сензационния успех с 2:0 над Холандия.

анкета
ТОПСПОРТ Ви пита: Как ще приключи международната подготовка сред България и Швеция
Ще се случи знамение! България най-накрая ще победи своя скандинавски призрачен сън. Равенство на "Васил Левски ", което ще почеше егото ни, само че няма да ни помогне за класиране на Мондиал 2018. Поредна, и изцяло предстояща, загуба от Швеция, отприщваща нова доза рецензии по адрес на националния ни тим. Не ме интересува. Мачовете на волейболистите и Григор Димитров са с надалеч по-голямо значение за мен. Виж резултати
Ще се случи знамение! България най-накрая ще победи своя скандинавски призрачен сън.

Равенство на "Васил Левски ", което ще почеше егото ни, само че няма да ни помогне за класиране на Мондиал 2018.

Поредна, и изцяло предстояща, загуба от Швеция, отприщваща нова доза рецензии по адрес на националния ни тим.

Не ме интересува. Мачовете на волейболистите и Григор Димитров са с надалеч по-голямо значение за мен.

Липсата на религия в нашия отбор съществено подразни и селекционера Петър Хубчев, който в последните дни се държи много смело както с представителите на медиите, по този начин и с част от своите т.нар " звезди " отпред с Ивелин Попов. Въпреки рецензиите по адрес на Попето, през днешния ден играчът на Спартак (Москва) ще стартира като титуляр и ще работи в ролята на отшелник в българската офанзива.

Пламен Илиев пък взема решение " вратарския " проблем с оглед травмата на Владо Стоянов и неналичието на задоволително игрова форма на Ники Михайлов. В центъра на отбраната още веднъж виждаме Божидар Чорбаджийски, който сътвори релативно добър синхрон с бранителя на Слован (Братислава) - Васил Божиков. Като крило, по сходство на новата си роля в ЦСКА, ще забележим Станислав Манолев. Халфовата ни линия пък ще бъде наситена с най-вече отбранителни играчи като Жоро Костадинов, Ивайло Чочев и Симеон Славчев. Сред запасите остава таранът на Дженоа - Андрей Гълъбинов.

 Петър Хубчев: Имам доста забележки към капитана ни!
Хубчев: Имам доста забележки към капитана ни!

" Ако играе, ще е капитан... "

Шведският селекционер Яне Андерсон няма кадрови проблеми. Неговият тим би трябвало да брани първото място в групата, откакто в предходния кръг удари любимеца Франция. " Тре кронур " имат цяла плеада от качествени футболисти, отпред с новата звезда на Манчестър Юнайтед - Виктор Линдельоф. Конците в средата на терена ще дърпа плеймейкърът Емил Форсберг, а в офанзива ще оперират опитните Маркус Берг и Ола Тойвонен.

 Андреас Гранквист: Играете мощно като хазаин, Попов може да ни сътвори проблеми
Андреас Гранквист: Играете мощно като хазаин, Попов може да ни сътвори проблеми

" Трудно е да се каже кой е любимец "

Главен съдия на срещата ще бъде Паоло Талиавенто от Италия, с помощници Филипо Мели и Алесандро Костанцо. Четвърти арбитър ще бъде Масимилиано Ирати.

ГЛЕДАЙТЕ БИТКАТА НА БЪЛГАРИЯ ТУК: ЛИНК 1, ЛИНК 2, ЛИНК 3, ЛИНК 4

 Сериозен мениджърски интерес към България - Швеция
Шанс за нашите " лъвове " - Рома и Лацио ще ги гледат против Швеция

Отборът на Божинов също праща свои емисари на " Васил Левски "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР