Българите ясно осъзнават, че всички действия и извинения на властта

...
Българите ясно осъзнават, че всички действия и извинения на властта
Коментари Харесай

Радев: Всички действия на управляващите са с една цел - да не загубят властта

Българите ясно осъзнават, че всички дейности и извинения на властта оттук насетне имат една цел - да не изгубят властта, с която са се сраснали. Това сподели пред публицисти президентът и Върховен главнокомандващ на Въоръжените сили Румен Радев след тържественото заседание във Военната академия „ Г.С.Раковски “ във връзка празника на Сухопътни войски.

„ Президентът не може да желае оставки на който и да е. Винаги ще бъда на страната на жителите. Те виждат, че не са приоритет за настоящето ръководство и то губи доверието им “, съобщи той, представен от " Фокус ".

По думите му би трябвало всяка власт да разбере, че няма да може да ръководи по досегашния метод.

„ Българите все по-решително и проведено ще търсят правата си, тъй като се мерят освен с предишното, а и с страните към нас “, разгласи президентът. Според него митингите са закономерни и основателни.

Готов съм да приема водача на партия ГЕРБ господин Борисов и да изслушам неговата визия за оправянето с корупцията по високите етажи на властта, за прекратяването на пагубния срив на вложенията, за икономическото догонване на страните от Централна и Източна Европа, които се откъснаха надалеч напред по темпове на стопански напредък, акцентира Радев.

Пактът за миграция на Организация на обединените нации

България не би трябвало да подписва пакта за миграция на Организация на обединените нации, разяснява и тази тематика президентът.

„ Проблемът е световен и като подобен би трябвало да има пакт. Предлаганите текстове в този пакт не работят никога в наш интерес. Има клаузи, колкото и пактът да е необвързващ, които слагат на риск националния суверенитет, обществените системи и вътрешния ред “, уточни Румен Радев.

„ Управляващите към този момент се „ опариха “ с Истанбулската спогодба. Явно сега се лутат по какъв начин тъкмо да дефинират позицията си за пакта. Разбирам, че им е мъчно, тъй като до момента те намерено на открито не са изразявали някаква твърда българска позиция “, сподели още той.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР