Българите все по-често си задават въпроса какво трябва да направим

...
Българите все по-често си задават въпроса какво трябва да направим
Коментари Харесай

Радев: Наследството на катастрофиралата автокрация е изключително тежко


Българите все по-често си задават въпроса какво би трябвало да създадем оттук насетне, тъй че да избегнем повтарянето на тази управническа злополука, да подсигуряваме демократичното развиване на обществото и излизане от демографската рецесия. Това съобщи президентът Румен Радев при откриването на конгрес, на който бе показана първата част от така наречен Национален стратегически документ, създаден от Стратегическия съвет към президента.

Представянето е в резиденция Бояна, а главен представител е проф. Александър Маринов, който управлява създаването на плана.

Радев обясни за какво е пристъпил към създаването на този документ и какво цели той.

" Пред нас е образецът на властническото ръководство през последното десетилетие, на подмяната на концепциите от пропагандата, на суровата реалност от пиара, на законността и публичния морал от лоялността към вожда и партията - страна. На законността от подмолните сделки. Тази порочна система вкара страната в днешната дълбока рецесия и мога да кажа, че върна историческият часовник на България към зората на прехода, когато, спомняте си, доста от нас се учехме да приказваме свободно и да организираме почтени избори ", сподели президентът.

По думите му българите всеобщо отхвърлят пропагандата и имат право да знаят същинското положение на страната, да търсят опция на днешната обърканост.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР