Българите все по-често си задават въпроса какво трябва да направим

...
Българите все по-често си задават въпроса какво трябва да направим
Коментари Харесай

НА ЖИВО! Радев нарече Бойко с тежки думи! Стратегическият съвет към президента представя Национален документ за спасение


Българите все по-често си задават въпроса какво би трябвало да създадем оттук насетне, тъй че да избегнем повтарянето на тази управническа злополука. Пред нас е образецът на властническото ръководство, на резултатите от подмяната на концепциите от пропагандата, на законността от подмолните сделки. Това съобщи президентът Румен Радев.

Тази порочна система вкара страната в днешната дълбока рецесия, върна историческия часовник на България към зората на прехода, когато се учехме да приказваме свободно и да организираме почтени избори. Затова поздравявам решението на Стратегическия съвет да заложи на радикално друг метод – неприкритост, методичност и поредност. Затова Националният стратегически документ ще бъде показан на три стадия, акцентира Радев.

Българите всеобщо отхвърлят пропагандата и имат право да знаят същинското положение на страната. Министър- ръководителят не посмя да излезе от основания от самия него измамлив свят и през вчерашния ден още веднъж съобщи, че в последните 3 година България била в челото на най-бързо разрастващите страни в Европа, сподели Радев.



 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР