Българите в момента спят спокойно. Отдавна, от месеци, дори повече

...
Българите в момента спят спокойно. Отдавна, от месеци, дори повече
Коментари Харесай

Премиерът пред Хекимян: Българите спят спокойно, те забравиха за...

Българите сега спят умерено. Отдавна, от месеци, даже повече от година те не помниха за натиска по границата, за Харманли и така нататък Много са тези, които желаят да бъдат общителни домакини, само че единствено ние имаме такива връзки с Ердоган. Това е години наред работа. Дори, когато носиш пасиви, би трябвало да си подал ръка. Така че за срещата във Варна с Ердоган - би трябвало да има общителни домакини, които да посрещнат, само че и посетители, които да желаят да дойдат. Така разяснява министър председателят Бойко Борисов предстоящата среща в морската столица на Ердоган. 

" Нека не си играем с тази тематика. Приятелството, добросъседството е от извънредно значение за спокойствието освен у нас, само че на Балканите ", уточни Борисов. 

" Ако на Балканите почнеш да даваш ум, да казваш кое е вярно и кое не, то незабавно ще провокира детонация. Ако почнем да даваме ум по какъв начин да постъпят гърците или македонците, освен ще ги подразним, само че и ще попречим. Ние единствено можем да им кажем, че би трябвало да бъдем храбри и през днешния ден македонците регистрират, че откакто сме си стиснали ръцете, те регистрират растеж на туристи, бизнес, вложения ", отговори Борисов на въпроса за какво България стои в страни от македонския въпрос сега. " Мога единствено другарски да кажа за името - в случай че намерят компромис за името, това ще е прелестно ", добави той. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР