Българите в чужбина обявиха дата за сваляне на правителството. На

...
Българите в чужбина обявиха дата за сваляне на правителството. На
Коментари Харесай

Факти.бг: Емигрантите се връщат на 16-и септември, за да свалят Борисов

Българите в чужбина оповестиха дата за събаряне на държавното управление. На обичайния вечерен лайф, емигрантите непринудено взеха решение да се завърнат дружно в България и да пометат мафията в Народното събрание. Избраха и дата - 16.09.2018 година, оповестява " Факти.бг ", цитирайки уеб страницата antenab.com.

Емигранти от Германия, Англия, Испания, Швеция, Франция, Италия и прочие ще се върнат и ще излязат на митинг пред Народното събрание, написа antenab.com.

Надяват се да се отзоват доста хора, които да уважат събитието и с общи старания да смъкват държавното управление.

Протестът е под мотото " Не преговаряме с нарушители и национални предатели ". Те желаят събаряне на държавното управление и съд за всички управлявали от 1989 до в този момент.

Вече не желаят партии в Народното събрание, нито са съгласни 240 индивида безнаказано да присвояват ресурсите на страната.

Те желаят персони, определени от народа и ръководство по Швейцарски модел. Решени са да потърсят сметка за откраднатото досега, даже и това да отнеме време.

Цитирано:

Българи, България обезлюдя!!!

Децата й я напуснаха и отидоха да търсят спокоен и организиран живот в непознати Родини! Прокудени вечно, принудени да оцеляват с тежки гурбети...емигрантите постоянно ще я носят в сърцето си! Оставили тук майки и татковци, братя и сестри, някои даже деца...те са твърдо решени на 16 септември да изискат сметка на ръководещите!

Българи, има вяра! Елате, с цел да свалим дружно това незаконно държавно управление!

Против геноцида на Борисов и всички досегашни ръководещи мафии.

За какво се борим:

За промяна на системата на ръководство - посредством референдуми - директна народна власт, директно допитване на народа за всяко нещо - локални референдуми, национални референдуми.
Електронно отдалечено гласоподаване на избори и референдуми въз основата на блокчейн технологиите.
Избор на персони, не на партии и търсене на персонална отговорност от всяко длъжностно лице.
Възможност за отзоваване на определеното лице.

Пряк избор от народа с опция за отзоваване на всички длъжности в страната - Главен прокурор, Министър ръководител, Президент, министри, кметове, полицейски началници и други
Пряко гласоподаване от народа за систематизиране на локални и национални
бюджети, европейски фондове и планове ".

България

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР