Българите сме нещо доста разнородно, както и протестът на площада,

...
Българите сме нещо доста разнородно, както и протестът на площада,
Коментари Харесай

Любомир Канов: „Отровното трио“ няма легитимност да повежда хората на протеста

Българите сме нещо много разнородно, както и митингът на площада, който се опита да съвмести несъвместими неща. Четвърто национално въстание, само че в действителност става дума за един митинг, в който има неразбираема сила, нагон към правдивост, само че в същото време има толкоз доста примеси, че мъчно може да се приказва за гражданска война.

Това съобщи психиатърът доктор Любомир Канов, който 32 години живее и работи в Съединени американски щати, само че към този момент е още веднъж в България и през днешния ден е част от партия КОД - Консервативно обединяване на десницата.

За „ Тази неделя “ той изясни, че при започване на недоволството е имало платени участници. Те са били извадени от хора, които са имали интерес да избегнат правосъдно разследване против тях, счита лекарят.

„ Видяхме по какъв начин и какво хвърляха, по какъв начин се държаха. Може би, парите свършиха и в този момент не ги виждаме “, изясни той.

По думите му нито „ Отровното трио “, нито хора като Мая Манолова съставляват народа на митинга.

„ Арман Бабикян е собственик или редактор на уеб сайтове, които се занимават с продуциране на вести, които не почиват на истината. Велислав Минеков, чийто татко е също професор по статуя – това са хора, които са правили главочите на комунистическите вождове и то за доста пари. Те живееха доста добре. Тези хора ли са представителите на дясното, на справедливото, на битката против корупцията, която е извлечена и към момента не е отстранена. Тези хора не могат да повеждат хората, тъй като нямат легитимност да го вършат “, акцентира Канов.

Той съобщи, че желанието на партия КОД не е да възхвалява ГЕРБ, а да ѝ бъде коректив. Според него ГЕРБ е „ затънала “ в нищожество и безвремие и във от ден на ден неприятно ръководство.

Канов беше безапелационен, че около президента Румен Радев и неговия антураж се пораждат подозрения не за дронове, а за това, че той има основни проруски ползи, свързани с неговото избиране и със станалото преди този момент.

„ Не желая този човек, под предлог, че се бори против Борисов и неприятните хора от ГЕРБ, да нахлузи още веднъж петолъчка върху Народното събрание “, безапелационен беше той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР