Българите печелят чрез политика. По местните избори всеки гледа да

...
Българите печелят чрез политика. По местните избори всеки гледа да
Коментари Харесай

Манолова има качества да управлява, а Фандъкова да обединява

Българите печелят посредством политика. По локалните избори всеки гледа да припечели. Българинът е деятелен в политиката, за това и се получава скупчване на претенденти по места. Това са акции за пари – всеки се старае да завоюва каквото може за 4 години. Това съобщи за идните кметски избори политологът доцент Мария Пиргова в телевизионно изявление.

"Манолова се старае да хване недоволните от последното 10-годишно ръководство. Този модел би трябвало да се смени. През последните 15 години доста европейски средства бяха вложени, само че и доста отидоха встрани. Манолова има млад екип, който притегля и млади гласоподаватели. Манолова има качества да ръководи, а Фандъкова да сплотява. Фандъкова има управнически качества, само че е изтощена ", сподели още тя. Доц. Пиргова счита, че Ангел Джамбазки и Вътрешна македонска революционна организация не се интересуват от кметското място в София.

"ГЕРБ показа нов мощен претендент за Пловдив - Здравко Димитров, а Славчо Атанасов не би трябвало да се оставя отново да изгуби с 1000 гласа. Новите кметове в страната би трябвало да дадат бистрота ", приключи доцент Мария Пиргова.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР