Българите от цялата страна ни възложиха ясни задачи, защото очакват

...
Българите от цялата страна ни възложиха ясни задачи, защото очакват
Коментари Харесай

Веселин Марешки със силно финално обръщение: Да избираме мъдро в неделя

Българите от цялата страна ни разпоредиха ясни задания, тъй като чакат съответни резултати и знаят, че ние сме единствените, които ще ги осъществим, съобщи водачът на ВОЛЯ в мощно послание към народа.

Ето какво още сподели той:

Приятели и съидейници,

Свободни българи,

Вие, които споделяте нашите хрумвания и битка.

Вие, които повярвахте в Патриотичната коалиция.

Вие, които с разум и сърце се включихте в нашата акцията.

Гордея се с Вашия дух и професионализъм. Вярвам в триумфа на нашето дело, тъй като то е на ползу роду. С това разбиране започнахме тази акция. С още по-непоклатима религия в силата ни да спазим поетите задължения отиваме към изборния ден. От историята, опита и работата си знам, че българският национализъм е на първо място каузи! Дела трябват, а не думи! Така го е споделил Апостола, по този начин работим и ние, същинските български патриоти.

Българите от цялата страна ни разпоредиха ясни задания, тъй като чакат съответни резултати и знаят, че точно ние ще ги осъществим. Не празни обещания, а по-добър живот за всички: от най-уязвимите до бизнеса с български корен. Този, който основава най-вече работни места и заплаща налозите си тук - в България. Този, който пое тежестта на Ковид рецесията.

Българските жители пишат дилемите за идващото Народно заседание. Ние сключихме контракт само с тях и единствено пред тях сме виновни. Всеки глас за Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ в неделя ще бъде избор на доверие за изпреварващо развиване и обществена правдивост.

Ние сме хора на настоящия национализъм. На икономическия национализъм. Защото за нас България и българският народ са над всичко. Защото ние разбираме политиката като служене на народа.

Ще се оправим с тежестите на рецесията, ще излезем от пандемията по-силни, в случай че на 4 април избираме умно.

Благодаря ви и помнете, че триумфът за Патриотичната коалиция е триумф за всеки един от вас и за България.

Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ е с номер 24 в бюлетината.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР