Българите избраха в най-тежкото време най-некомпетентните хора (...) Всички ще

...
Българите избраха в най-тежкото време най-некомпетентните хора (...) Всички ще
Коментари Харесай

Борисов: Българите избраха в най-тежкото време най-некомпетентните хора |

Българите избраха в най-тежкото време най-некомпетентните хора (...) Всички ще платим, че докарахме смяната, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти в Бургас.

Изказването му идва след  ". За създалата се обстановка той упрекна държавното управление.

" България не е застрашена от енергийна рецесия, а от Кирил Петков и компания. Днес може да взимаме газ и от Гърция, и от Турция, отвред, само че трябваше да имаме мислещ министър, само че когато прякорът му е Кеша... ", добави той.

По думите енергетиката е диверсифицирана. Така Борисов отхвърли изказванията на представители на държавното управление и Народното събрание, които от месеци упрекват някогашния министър председател, че е построил Турски поток за година за сметка на бюджета, до момента в който градежът на интерконектора с Гърция се бавел.

Бившият енергиен министър Делян Добрев пък упрекна държавното управление, че не желае съветски газ и по тази причина не се е съгласило да заплаща в рубли. Той предвижда, че задачата е да доставяме газ през компании медиатори, което би оскъпило цената. Бойко Борисов съобщи, че и този газ още веднъж ще е съветски. Той предвижда, че бизнесът ще банкрутира, а поради " тази скица " на месец 100-150 милиона на месец щели да се крадат.

" Ние към този момент имаме алена линия по тематиката корупция. Как с такива крадци да се сдружиш ", сподели още бившият министър-председател и съобщи, че потребният ход за рецесията с газа е оставка на енергийния министър. 

Той прикани и за ново държавно управление, с представители на всички на цялата политическа класа, излъчено от същия парламент, тъй като не трябвало да се харчат пари за избори.

" Сведе енергийната сигурност до гаражно равнище ", по този начин пиарката на ГЕРБ разяснява днешното изявление на Кирил Петков. По-рано през днешния ден той съобщи, че. (В гаража на пиарката на Бойко Борисов Севдалина Арнаудова бе открит първокласният автомобил при ареста ѝ през март - б.а.)

Арнаудова съобщи, че е получила скъпия автомобил два месеца откакто е издигнат Турски поток.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР