Българите избраха в най-тежкото време най-некомпетентните хора. Това каза по

...
Българите избраха в най-тежкото време най-некомпетентните хора. Това каза по
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Българите избраха в най-тежкото време най-некомпетентните хора

Българите избраха в най-тежкото време най-некомпетентните хора. Това сподели по време на визитата си в Бургаска област водачът на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов.

" Помните ли когато ви показвах реверсивните компресори и подменихме десетки. С най-хубавите, с най-мощните, американски, най-хубавата компания, с цел да може да вкарваме от Турция и от България в Турция, в Гърция, Румъния, Сърбия. 100 % диверсификация. На 31 декември тази година трябваше да е подготвена и гръцката връзка. Казвам го с не неприятно възприятие - тези некомпетентни хора, които инцидентно попаднаха в ръководството, поради тях българите ще платят страховити цени “, добави още Бойко Борисов.

„ Ако Делян Добрев в този момент беше министър, още преди два месеца, когато стартира войната, аз щях да съм го пратила в Гърция, щяхме да сме си поставили банкова гаранция и да сме си подсигурили нещата. Днес ние може да взимаме газ и от Гърция, и от Турция, от всякъде. Но би трябвало в този момент да има мислиш министър. А когато прякорът му е Кеша, той не е отишъл да си резервира потенциал. България не е застрашена от енергийна рецесия, а от Кирил Петков и компания “, сподели Бойко Борисов.

Попитан дали и по кое време предвижда да има идни избори, той отговори: „ Виждам най-накрая президентът Радев, това което ни натресе, да си го отзове, да събере политическата класа, водачите, тези, които знаят и могат, да им сложи задача и в рамите на този парламент е най-добре”.

„ Кешът сподели, че ще пуснат транспарантно газа през борсата, която, в границите на 3 минути, се пуска газта и доверената компания си заплаща, печелят се милиони комисионни. Черноморието ще заплати това с всички хотели, които са на газ - детски градини, рейсове. Всички ще платим за това, че докарахме смяната. Оттук-насетне, ще създадат нови олигарси или старите са се върнали. Полезният ход е да си вървят неотложно и да има човек през днешния ден, който да реши въпроса. Минах през Бургас, има страховито запушване, хората викат: Оставка. За три месеца всичко объркаха тотално. Ако ние управлявахме, нямаше да е по този начин. Токът нямаше да се вдигне. Няма да мръдне и газът. Направил съм пет връзки на Балкански поток с българската енергийна система “, сподели Бойко Борисов.

„ Най-лошото за нас е " смяната " толкоз бързо да се срине. Хората ни викат да се връщаме, че тези са унищожили всичко.Тия - Асен Василев и културният министър отидоха и се опънаха на чаршафите, отидоха на спа. Моите министри действаха незабавно. На мен държавната пара доста ми свиди, нови 50 милиона за нови избори, грехота е. Няма и смисъл, до момента в който Василев държи кодовете на машините “, разяснява Бойко Борисов.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/451650480062697
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР