Българите избраха в най-тежкото време най-некомпетентните хора -така лидерът на

...
Българите избраха в най-тежкото време най-некомпетентните хора -така лидерът на
Коментари Харесай

Борисов: Българите избраха в най-тежкото време най-некомпетентните хора

Българите избраха в най-тежкото време най-некомпетентните хора - по този начин водачът на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов разяснява пред медиите последните събития в страната.

По мотив прекъсването на синьото гориво от Русия към България , Борисов съобщи: "Помните ли, когато ви показвах реверсивните компресори, подменихме десетки - най-хубавите, с най-мощните, американски, най-хубавата компания, с цел да може да вкарваме от Турция и от България в Турция, в Гърция, В Румъния, в Сърбия - 100 % диверсификация. На 31 декември тази година трябваше да е подготвена и гръцката връзка. Сега от 22 страни, които търгуват с Русия, газът е спрян единствено на България. Казвам го с не неприятно възприятие - поради тези некомпетентни хора, които инцидентно попаднаха в ръководството, българите ще платят страховити цени ", съобщи dariknews.bg.

"Ако Делян Добрев в този момент беше министър, още преди два месеца, когато стартира войната, аз щях да съм го пратил в Гърция, щяхме да сме си поставили банкова гаранция и да сме си подсигурили нещата. Днес ние може да взимаме газ и от Гърция, и от Турция, от всякъде. Но би трябвало в този момент да има мислеш министър. А когато прякорът му е Кеша, той не е отишъл да си резервира потенциал ", сподели още Борисов и добави: " България не е застрашена от енергийна рецесия, а от Кирил Петков и компания ".

Лидерът на ГЕРБ разяснява и идното посещаване на българска делегация в Украйна. "Отиват там, с цел да си вършат селфита, да се снимат със Зеленски ", безапелационен бе той.

Според него „ потребният ход е незабавно да си отиват и да идва способен човек, който още през днешния ден да реши въпроса”.

Запитан дали и по кое време предвижда да има идни избори , той отговори: „ Виждам най-накрая президентът Радев, това което ни натресе, да си го отзове, да събере политическата класа, водачите, тези, които знаят и могат, да им сложи задача и в рамите на този парламент е най-добре”.

"Обраха ви, до момента в който приказват за кюлчета и чекмеджета, ви обраха. Това е смяната ", сподели още един път Бойко Борисов.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР