Българите да подкрепят туристическия бранш, а да не протестират срещу

...
Българите да подкрепят туристическия бранш, а да не протестират срещу
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Не протестирайте срещу туризма, избирайки други дестинации

Българите да поддържат туристическия отрасъл, а да не стачкуват против него, избирайки други дестинации. Това е митинг. Не да ни питат с какво ще подкрепите туристическия отрасъл, а да си привлекат тези близо милион българи, които ще отидат да си изхарчат парите в Гърция. Диалогът на туристическия отрасъл с хората: Да им кажат - елате, рибата ни е по-хубава, по-прясна, по-евтина. Хотелите ни са по-хубави, по-евтини, по-чисти, по-сигурни.

Така министър председателят Бойко Борисов разяснява пред публицисти настояванията на туристическия отрасъл за финансова помощ от страната. Той добави, че работещите в него могат да се възползват от ограниченията за държавна помощ 60/40 и 80/20, само че на повече не може да разчитат. Редно ли е да даваме пари, а платежоспособните българи да отиват в Гърция, попита още той.

От 12 часа през днешния ден в Гърция към този момент може да се влиза свободно, без да е нужно да се стои под карантина. Това докара до километрични опашки на граничните пунктове сред България и нейната съседка.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР