Българинът започва срещу квалификант в търсене на връщането на самочувствието

...
Българинът започва срещу квалификант в търсене на връщането на самочувствието
Коментари Харесай

Добър жребий за Григор в Атланта, може да го върне към победите

Българинът стартира против квалификант в търсене на връщането на самочувствието си

Григор Димитров имаше шанс на жребия за главната скица на шампионата в Атланта, който ще е първият му от сезона на твърди кортове.

Българинът ще стартира против един от квалификантите, като измежду вероятните противници са Райън Харисън, Виктор Троицки, Петър Гойовчик, Дооналд Йънг и Иля Ивашка от по-сериозните имена.

При победа в първия кръг Григор ще се изправи против представителя на домакините Тейлър Фриц, от който загуби с два тайбрека на Мастърса в Мадрид тази година. В тяхната половина на схемата сложени са още Юго Умбер, Пиер-Юг Ербер и Джордан Томпсън.

Надпреварата стартира в понеделник, само че мачът на българина ще е във вторник, защото е в долната половина на схемата.

Гришо за последно игра на " Уимбълдън ", където позволи шокираща загуба с поврат от 2:0 против французина Корентен Муте в първи кръг.

№1 подложен на шампионата е различен представител на домакините - Джон Иснър, който ще стартира против Райли Опелка или Александър Бублик. / Дир БГ

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР