Българинът Владимир Тенев и неговият партньор Байджу Бат са едни

...
Българинът Владимир Тенев и неговият партньор Байджу Бат са едни
Коментари Харесай

Ето го и него! Българинът – милиардер Владимир Тенев: Интимни подробности за успеха му!

Българинът Владимир Тенев и неговият сътрудник Байджу Бат са едни от 11-те нови софтуерни милиардери през тази година.

Успехът на създателите на платформата за търговия с акции и криптовалути Robinhood им завоюва ново самопризнание, поставяйки ги паралелно до водачи като създателя на Фейсбук Марк Закърбърг.

В най-новата годишна ранглиста на Fortune „ 40 под 40 ” за най-влиятелни младежи в света на бизнеса Тенев и Бат попадат на 24-то място.

„ Какво би било, в случай че можехте да купите акции посредством смарт телефона си, заобикаляйки досадните такси за търговия? Точно по този метод милиони млади вложители употребяват Robinhood ”, написа за двамата бизнесмени в класацията “40 под 40 ”.

Компанията на Тенев и Бат започва през 2013 година в Съединени американски щати. Пет години по-късно компанията към този момент коства 5.6 милиарда $. През тази година Robinhood усили броя криптовалути, налични посредством платформата, трансформирайки се от ден на ден в нещо като цифрова банка.

Първото място в „ 40 под 40 ” се споделя от съоснователя на Instagram Кевин Систром и съоснователя и изпълнителен шеф на Фейсбук Марк Закърбърг.

Зад Владимир Тенев и Байджу Бат остават звезди като създателя на Telegram Павел Дуров и други.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР