Българинът си е купил 35 715 сексиграчки през миналата година.

...
Българинът си е купил 35 715 сексиграчки през миналата година.
Коментари Харесай

Редовна клиентка на секс магазин обясни голямото предимство на една играчка

Българинът си е купил 35 715 сексиграчки през предходната година. Най-търсеният измежду вибраторите е бил моделът Love от медицински силикон със 7 степени, написа " Телеграф ".  На него са се доверили 2713 клиенти. През последните години усетът на българите е станал по-изтънчен и придирчив. Ако през 2010 година приблизително са оставяли по 67 лв. при посещаване, през 2018 година към този момент харчат съвсем двойно - 118 лв.. Това сочат данните на най-голямата и остаряла верига сексшопове у нас. Покрай Деня на влюбените шлагер са били играчките за двойки. Сред тях е и т. нар смарт вибратор, който се свързва посредством Bluetooth с приложение към мобилния телефон и се употребява от двамата сътрудници. Артикулът е под формата на подкова и е задоволително предпазлив, с цел да може дамата да излезе на открито с него, да отиде да пазари или на работа, без да се схваща, че го носи.

Изобретен е от копринено равен силикон, с цел да е комфортен и за по-продължително носене. Според консултантите този артикул има две преимущества. Едното е, че половинките могат да си смъкват приложение на смарт телефоните и мъжът да го задейства без значение дали е с половинката си в стаята, или е командировка на различен континент. Всичко става с команда от мобилния телефон. Втората екстра е, че играчката може да се употребява и по време на секс, защото е задоволително еластична и дискретна, като вибрациите може да усеща и мъжът при навлизане.

Устройството, чиято цена е 239 лв., има 10 режима на трептения, като има и алтернатива за основаване на лични. S-класата на вибраторите е така наречен " Строник Би " пулсатор. Той е създаден в Германия, също е от медицински силикон, само че има два мотора, имитиращи тласъците по време на самия акт, както и в допълнение стимулиране на интимните елементи. " Имам подобен, подариха ми го за рождения ден. Наистина е доста мощно чувството, колкото и жестоко да звучи, един мъж не може да го достави, тъй като чисто физически няма по какъв начин да вибрира и да пулсира по едно и също време ", изясни постоянна клиентка на един от магазините за играчки. 

" Допреди 6-7 години множеството гости в сексшоповете бяха мъже, само че с времето дамите започнаха да надвиват и през днешния ден към 60% от клиентите са дами ", разяснява притежателят на веригата. Продавач в магазин на друга компания удостоверява тези наблюдения: " Мъжете сякаш са малко по-притеснителни да влязат в подобен магазин, споделят си, че някой ще ги гледа като извратеняци, което няма нищо общо с действителността, всеки клиент е добре пристигнал. Нашата работа е да му предложим нещо, от което да остане удовлетворен без значение дали е мъж, или жена ", изясни консултантката.

Мъжете купували повече козметика и артикули за задържане. Известни персони, измежду които попфолк изпълнителки, изпращат водачите си, когато желаят да си купят сексиграчка. Това разкриват близки до известните персони. Те не желали да бъдат разпознавани от продавачите или някой инцидентен минувач да ги види по какъв начин излизат от сексшоп. Една от попфолк дивите един път пръснала 2500 лв. за сексатрибути, довериха нейни колежки. Разгледала авансово онлайн какво се предлага и изпратила лидера си да купи стоките. Редовните клиенти с повече финансови благоприятни условия харчели приблизително годишно към 1000 лв.. Имало хора с по-скромни благоприятни условия, които спестявали 2-3 месеца, с цел да си купят играчка и да разнообразят половите си преживявания.

" Жените са по-смели, питат, разпитват - това за какво мърда, това по какъв начин мърда, къде мърда. " Дамите измежду клиентите са на възраст най-често сред 30 и 50 години, като постоянно даже идвали и по-млади девойки. Сред мъжете най-възрастният бил дядо на достолепните 99 години. Пенсионерът първо влезнал да огледа какво се предлага и изискал да му покажат най-евтините пенис колани, след което си тръгнал. Върнал се в деня, в който взел пенсия, с цел да си вземе мечтаната играчка. Мъжът обяснил, че стимулантите към този момент не му оказват помощ да подвига самолета, само че все пак желал да достави наслаждение на половинката си в живота.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР