Българинът ще бъде изслушан след преминатия курс по превенция на

...
Българинът ще бъде изслушан след преминатия курс по превенция на
Коментари Харесай

Кобрата пред Спортната комисия в Калифорния - рунд втори

Българинът ще бъде изслушан след преминатия курс по предварителна защита на насилието

Кубрат Пулев ще се изправи пред Спортната комисия на щата Калифорния за повторно тази година. Днес (22 юли) ще стане ясно дали лицензът на българския боксьор ще бъде възобновен. От това зависи и по кое време и къде ще бъде идващият му мач. Комисията се събира в първокласен хотел в Сан Диего, където ще организира съвещанието си. Влизането на участниците стартира в 10:00 ч. локално време, което е 20:00 часа българско.

Случаят на Кубрат Пулев ще бъде първият, който те ще прегледат на днешната среща.

През май 2019 година Спортната комисия на щата Калифорния лиши лиценза на българския боксьор поради целувката по устните на репортерката Дженифър Равало, станала известна като Кралицата на голото суши. По този метод Пулев приключи нейното изявление след успеха над румънеца Богдан Дину. Самата Равало се оплака от тормоз и нае известната адвокатка Глория Олред, с цел да пази правата. От своя страна от щаба на Пулев разгласиха видео, в което се вижда, че репортерката се забавлява по време на празненството след успеха и въпросното изявление.Комисията в Калифорния обаче реши да спре правата на боксьора за период от 6 месеца от целувката (до 23 септември). Пулев трябваше да заплати и санкция в размер на 2500 $, както и да посещава специфичен курс за предварителна защита на насилието над дами в медийната сфера.
Именно след края на тези лекции той ще бъде изслушан наново. Надеждите на българина са наказването му да бъде понижено или изцяло анулирано. След приключването на курса Пулев неведнъж съобщи, че съжалява за постъпката си и се извини на Равало.
 Кубрат Пулев тренира в Майорка @@@

По време на наказването той не можеше да се боксира единствено на територията на Съединени американски щати. За Пулев обаче точно лицензът оттатък Океана е значим, защото проектите са да се боксира там за повторно през есента. Последните няколко седмици Кобрата прекара в Палма де Майорка, с цел да тренира за подобен мач дружно с именития Ули Вегнер.
btvnovinite.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР