Българинът остава близо до традицията и над две трети от

...
Българинът остава близо до традицията и над две трети от
Коментари Харесай

Българите предпочитат домашна ракия и да простират на балкона

Българинът остава покрай традицията и над две трети от пълнолетните българи са безусловно на ръка разстояние от всичко, обвързвано със земя и природа. Това демонстрира сондаж на " Галъп интернешънъл ", който желае да покаже линии от актуалния портрет на българина - трийсет години след началото на прозападните, пропазарни и продемократични промени в страната ни.

Около и над две трети от пълнолетните българи са безусловно на ръка разстояние от всичко, обвързвано със земя и природа. Предпочитат ракията да е домашна и своя, имат другари и/или близки, които отглеждат домашни животни за храна или овощни дръвчета. Често употребяват домашна зимнина, разясняват социолозите.

Над 70 на 100 дават отговор, че в миналото са приготвяли или постоянно употребяват така наречен зимнина, в това число туршия, лютеница, компоти и така нататък Изглежда, че модерният метод на живот в огромните градове, характеризиращ се с опцията да се сдобиеш с всичко належащо на една ръка разстояние в кварталния супермаркет, не е заличил обичайното за българите подготвяне на артикули за зимата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР