Българинът Никълъс Сулев се класира за репешажите за бронза в

...
Българинът Никълъс Сулев се класира за репешажите за бронза в
Коментари Харесай

Сулев стигна до репешажите за бронза на Световното по борба за юноши

Българинът Никълъс Сулев се класира за репешажите за бронза в категория до 63 кг типичен жанр на Световното състезание по битка за юноши в Талин, Естония.

Сулев започва с две победи - над индиеца Правеш Правеш с 8:0 и над Марлен Асикеев (Киргизстан) с 9:5, само че на четвъртфиналите загуби от грузинеца Лери Абуладзе с 1:3. В следствие Абуладзе се класира за финала, с което изтегли българина до баражите за място на подиума.

Другият българин, който имаше шансове за репежаш, Мариян Маринов отпадна при 87-килограмовите. Той загуби първата си битка от Бедирхан Тан (Турция) с 1:10, само че в следствие противникът му стигна до полуфиналите, където обаче претърпя проваляне, а това отстрани Маринов от битката за бронза.

Последните двама български борци излизат през днешния ден на тепиха за старта на присъединяване си на Световния шампионат за юноши. Иво Красимиров в категория до 67 кг ще има за първи противник италианеца Игнацио Санфилипо, а Захари Зашев при 82-киломгаровите стартира против грузинеца Бека Гурули.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР