Българинът може да постига успехи на световно ниво и то

...
Българинът може да постига успехи на световно ниво и то
Коментари Харесай

Президентът връчи високи държавни отличия на четирима изтъкнати българи

Българинът може да реализира триумфи на международно равнище и то в разнообразни области, съобщи президентът Румен Радев, който връчи  висши държавни оценки на четирима изтъкнати българи.
 
Изявеният състезателен активист Христо Меранзов беше почетен с медал „ Стара планина “ първа степен за заслугите му в региона на физическото образование и спорта.
 БГНЕС
 Журналистът и мореплавател Дончо Папазов бе награден с медал „ Стара планина “ първа степен за принос в региона на спорта, науката и публицистиката.
 БГНЕС-->
Проф. доктор Цекомир Воденичаров беше отличен с медал „ Св. св. Кирил и Методий “ огърлие за заслугите му за развиването на здравната просвета и за одобряването на факултетите по публично здраве в системата на висшето обучение.
 БГНЕС
Държавният глава връчи медал „ За военна заслуга “ първа степен на о. р. генерал-майор Александър Александров. Легендарният ни космонавт беше отличен за развиването и укрепването на въоръжените сили и за приноса му за националната сигурност на страната.
 БГНЕС
 
„ Макар тяхната професионална активност да се развива в друга среда, те потвърдиха по неоспорим метод, че българинът може да реализира триумфи на международно равнище и то в разнообразни области, предизвикващи човешките благоприятни условия на висш лимит “, съобщи на церемонията по връчването на оценките президентът.
 БГНЕС
От името на наградените Христо Меранзов благодари за признанието. „ Ние четиримата, въпреки и в разнообразни области, сме работили в една обща посока - индивида и неговото физическо и интелектуално развиване “, сподели Меранзов.
 
Като очерта другите промени и промени в региона на спорта, Меранзов помоли президента да се направи нужното спортът да се върне на децата и младежта.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР