Българинът може да бъде изтъргуван още идните дни Пътищата на

...
Българинът може да бъде изтъргуван още идните дни Пътищата на
Коментари Харесай

Разделят ли се Везенков и Сакраменто Кингс?

Българинът може да бъде изтъргуван още идните дни
Пътищата на Александър Везенков и Сакраменто Кингс може да се разделят напълно скоро.

Подобни клюки витаят в НБА от няколко седмици, а следващото изказване пристигна от италианския състезателен публицист Матео Андреани.

Според него управлението на Сакраменто има желание да се раздели с Александър Везенков преди края на трансферния прозорец в НБА, който затваря на 9 февруари.

" Кралете " обмислят да включат българския национал в евентуална трейд договорка, посредством която може да бъде притеглен добър състезател, който да помогне на упоритостите на Кингс за високо класиране през сегашния сезон.

Една от трансферните варианти пред Сакраменто е Кайл Кузма от Вашингтон. Калифорнийци имат опция да предложат играчи като Кевин Хъртър, Дейвиън Мичъл и Везенков, с цел да си обезпечат услугите на крилото. Други подхвърлени хрумвания за трейдове включват още Дориън Фини-Смит и Ройс О " Нийл, посредством които Сакраменто би укрепил отбраната си.

В последните дни Везенков лекува травма в глезена, като пропусна последните пет мача на тима си. Най-полезният състезател в Евролигата записва приблизително по 5.7 точки и 2.6 битки при 38% пукотевица от тройката през сегашния сезон. Неговата заплата е $6.3 милиона и може да бъде употребена за равнене при възможна договорка с различен тим.

Преди време пък имаше клюки, че Чикаго Булс има интерес към българина. Бъдещето на Везенков в НБА ще стане ясно до дни, само че сигурното е, че даже да смени тима, той ще остане част от най-силната баскетболна лига на планетата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР