Българинът Кубрат Пулев е най-вероятният следващ съперник на световния шампион

...
Българинът Кубрат Пулев е най-вероятният следващ съперник на световния шампион
Коментари Харесай

Еди Хърн: Кубрат Пулев се очертава да бъде следващият съперник на Антъни Джошуа

Българинът Кубрат Пулев е най-вероятният идващ противник на международния първенец по бокс в тежка категория Антъни Джошуа, заяви сътрудникът на британеца Еди Хърн.
 Антъни Джошуа желае мегасблъсък с Кубрат Пулев напролет
30-годишният Джошуа си върна шампионските колани на Световната боксова асоциация (WBA), Световната боксова организация (WBO) и Международната боксова федерация (IBF) след победа по точки над мексиканеца Анди Руис в събота.
 Анди Руис - Антъни Джошуа @@@

Той, обаче, би трябвало да направи наложителни отбрани доникъде на идната година на купите си на IBF и на WBO, чиито кандидати са надлежно Пулев и Олександър Усик (Украйна).

" Антъни няма желание да се отхвърля от нито един от коланите си. Ще приказвам и с двете организации и ще забележим коя е с преимущество. Мисля, че е IBF, само че ще ми би трябвало удостоверение. Така че на този стадий считам, че първо ще бъде Пулев, а по-късно Усик. Мисля, че април или май е действителна дата за идващия мач на AJ ", разяснява Хърн.
 Кобрата сюрпризиран от новината, че Джошуа желае да се бие с него: Идеално, аз съм подготвен
От IBF излязоха с публично известие, че са постигнали съглашение и Джошуа първо ще би трябвало да пази купата си против Пулев.
 Анди Руис - Антъни Джошуа @@@

" Име сме с преимущество. Организациите реализираха съглашение, че идната наложителна отбрана би трябвало да бъде на IBF ", се споделя в известието.
От организацията на Пулев " Тор Ранк " също обявиха за " Скай Спортс ", че " идващият мач на Кубрат Пулев ще бъде за международната купа на на IBF ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР