Българинът, който нападна хора в ресторант в Истанбул, по всяка

...
Българинът, който нападна хора в ресторант в Истанбул, по всяка
Коментари Харесай

Убитият в Истанбул българин вероятно бил с психично разстройство

Българинът, който атакува хора в ресторант в Истанбул, по всяка възможност е бил със мощно психологично разстройство или под въздействието на мощни опиати, разяснява генералният консул на страната ни в Истанбул Ангел Ангелов по НТВ.
32-годишният Милен Бахчеванов нахлул с нож в заведение в квартал „ Байрам паша”. Според локални медии нападнал клиенти на заведението, а по-късно и служителите на реда, които били извикани на помощ. Не са помогнали нито водната бликам и сълзотворния газ на пожарната, нито предупредителните изстрели на служителите на реда. Бахчеванов е умрял в болничното заведение.

В чантата му са открити Библия и икони. По информация на локалните медии българинът е влезнал в Турция на 14 януари. Той има няколко престъпни регистрации - за безчинство, обири и грабежи.

„ Действията му са били извънредно несъответстващи. Около час и половина не престават опитите да бъде податлив към съглашение. Но той се е барикадирал, държал се е агресивно”, изясни Ангел Ангелов. „ Разследването продължава. До момента нямаме публична информация от турските управляващи. Очакваме в околните часове да я получим”, сподели още той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР