Българинът Илиян Радулов отпадна на четвъртфиналите на сингъл при юношите

...
Българинът Илиян Радулов отпадна на четвъртфиналите на сингъл при юношите
Коментари Харесай

Илиян Радулов пропусна сетбол и загуби в четвъртфиналите на Уимбълдън

Българинът Илиян Радулов отпадна на четвъртфиналите на сингъл при юношите на Откритото състезание на Англия по тенис, откакто отстъпи в равносилен мач с 6:7(4), 3:6 на №4 в схемата Купър Уилямс от Съединени американски щати.

На два пъти Радулов съумя да навакса пробив пасив в първия сет, а при 6:5 пропусна сетбол при сервис на Уилямс. Така се стигна до тайбрек. В него Радулов поведе с 3:1, само че загуби шест от идващите седем точки, а с това и частта.

Във втория сет американецът проби за 5:3 и по-късно затвори мача на личен сервис.

Преди този мач Радулов реализира страхотни победи и отстрани поредно Пол Барбие Газьо от Франция, Матич Крижник от Словения и Николай Будков Кяер от Норвегия.

Това беше втори четвъртфинал за Илиян през тази година от шампионатите от Големия шлем при юношите. Българинът стигна до топ 8 и на Australian Open, а на Ролан Гарос игра на осминафинал.

През идната седмица Радулов ще вземе присъединяване на европейското персонално състезание до 18 година в Клостерс, Швейцария. Там България ще бъде показана при юношите от Илиян Радулов, Адрияно Дженев и Анас Маздрашки. При девойките в тима са включени Ива Иванова и държавната шампионка Александра Габровска.

Междувременно Ива Иванова отпадна на осминафиналите на двойки при девойките на Уимбълдън. Българката и Малвина Ровинска от Полша изгубиха с 2:6, 6:3, 5-10 от третите сложени Саяка Иши и Ена Коике от Япония.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР