Българинът е уверен, че шофира добре въпреки грешките, които допуска

...
Българинът е уверен, че шофира добре въпреки грешките, които допуска
Коментари Харесай

5 грешки, които не трябва да допускате при шофиране по време на COVID-19

Българинът е убеден, че кара добре макар грешките, които позволява на пътя, неспазването рестриктивните мерки на скоростта и разсейването по време на шофиране. Има обаче някои неточности, които не би трябвало да се позволяват при шофиране по време на COVID-19. Вижте ги в канала " Top Of The Tops " във vbox7:

Сваляте маската си

Макар и ограниченията за попречване на болестта от коранавирус да са облекчени, носенето на маски към момента е целесъобразно. Дори и да се возите сами в колата си, не е хубаво да сваляте маската си, тъй като влизайки и излизайки от колата си, вие пренасяте акумулатори. Препоръчва се да не я сваляте, до момента в който не се приберете вкъщи.

Носите ръкавици

Ако носите ръкавици, би трябвало да ги свалите преди да се качите в транспортното си средство, тъй като върху тях сигурно ще има хиляди бактерии.

Не употребявате дезинфектант

Когато се качите в колата си е хубаво да почистите ръцете си с дезинфектант, изключително, в случай че преди този момент сте били в магазина или сте се здрависвали с хора.

Не почиствате повърхностите, които пипате най-често

Редовното почистването на повърхностите на колата ви е целесъобразно освен по време на пандемията от ковид, само че и по принцип.

Държите прозорците затворени

Още от началото на пандемията от ковид експерти потвърдиха, че прозорците на колата ви би трябвало да бъдат леко отворени, с цел да не се болестите.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР