Българинът е с дългогодишна присъда за убийството на милионерМъж от

...
Българинът е с дългогодишна присъда за убийството на милионерМъж от
Коментари Харесай

Ятак на български наемен убиец открит мъртъв в изгоряла кола

Българинът е с дългогодишна присъда за убийството на милионерМъж от шотландския град Пъртшир бе открит мъртъв в изгоряла открадната кола, написа The Courier, представен от Блиц. Жертвата бил градинар, който бил свързван с българин, наказан по отношение на убийството на предприемач във Файф. 

``
реклама

Полицията стартира следствие за ликвидиране след гибелта на поляка Рафаел Лико, който преди този момент е живял в Аухтерардер.

Преди това Лико прекарал известно време в шотландски затвор поради връзките си с различен полски жител, наказан по отношение на убийството на шотландски предприемач.

През 2012 година той бил затворен за четири месеца поради контрабандата на високотехнологичен шпионски телефон в пандиза, с цел да бъде употребен в пандиза от поръчковия палач Деян Николов, до момента в който той още бил съден за ликвидиране.

Николов се сдобил дребния смарт телефон, който приличал на елементарен дигитален часовник, който му бил донесен, до момента в който бил арестуван в пандиза в Пърт при оптималната сигурност.

Впоследствие Николов е наказан на най-малко 18 години за ролята, която той играе в поръчковото ликвидиране на предприемача Мохамед Надим Сидик в Гленротс през октомври 2010 година

Той и двама други мъже бяха приети за отговорни за ликвидиране. Братът на жертвата, Мохамед Азам Сидик, на 41 година, също е затворен за най-малко 25 години за обезпечение.

Установено е, че той е наел българина Тенчо Андонов като палач, с цел да екзекутира брат му поради съперничеството им в бизнеса, Николов бил медиатор. Присъдата на Андонов е най-малко 29 години.

Строителният бизнесмен Мо Сидик бе приет за отговорен, че е поръчал изтезанието на брат си - милионер - поради настоятелен спор. Делото за това ликвидиране се трансформира в едно от най-дългите наказателни процеси в Шотландия.

Тенчо Андонов и биячът от нощен клуб Николов, който работил като медиатор, също бяха наказани за присъединяване си в убийството на Тоби Сидик (38).

Андонов, индивидът, който дръпнал спусъка в апартамент в Гленротс, бе наказан също за опит да убие някогашния чиновник от защитата Дейвид Далглиш, на 44 година Главният проучвателен екип на шотландската полиция в този момент проверява убийството на поляка Лико, 36 година, и изследват вероятни връзки сред убийството преди осем години и откриването на тялото му в изгорялата кола.

Лико бе открит в пламнал автомобил в Блантайър предходната седмица. След завръщането си в Шотландия от Полша, той е посетил родителите си в Аухтерардер на 9 февруари, преди да направи съдбоносното си пътешестване до Ланаркшър.

Полицията разкри, че изгорелият автомобил, в който е бил открит, е бил откраднат в региона на Оксгангс в Единбург предишния месец.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР