Българинът е неблагодарен човек. Разрешението за посещението на мачовете беше

...
Българинът е неблагодарен човек. Разрешението за посещението на мачовете беше
Коментари Харесай

Тити Папазов: Българинът е неблагодарен човек

Българинът е непризнателен човек. Разрешението за визитата на мачовете беше огромен жест на власите. Вместо това да се оцени и да се съблюдава отдалеченост, потеглиха да се целуват и прегръщат. Няма угодия.
Това сподели баскетболният треньор и втори акционер във ФК " Левски " Тити Папазов пред bTV.
За болен от ковид се усещам напряко чудесно. Изследвах се в неделя вечерта и получих резултата късно вечерта в понеделник. Май съм попаднал в деня на върховете, измежду тези 188 души. Нямам признаци, уточни Папазов за личното си положение.
Преди седмица имах контакт с непосредствен, който беше инфектиран. Цяла седмица с жена ми вземахме и хапчета за усилване на имунната система. Бях и на въпросния злощастен мач на " Царско село " - " Черно море ". Но кой по какъв начин се е заразил, не е значимо, изясни той.
Сега всичко е въпрос на дисциплинираност. Еуфорията и лесното прекосяване на някои през заболяването, водят до подценяване и всеобщо заразяване, счита миноритарният притежател на " Левски ".
Бъдете по-отговорни към себе си, прикани Папазов българите.
Тити Папазов е на домашно лекуване. Очаква се сред 12-ия и 14-ия ден да му вземат нова контролна проба за COVID-19. Каза, че в детайли му е била обяснена обстановката.
По тематиката " Левски " Тити Папазов удостовери, че на 18 юли ще има Общо заседание на клуба, на което той евентуално няма да участва.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР