Българинът е наивен. Помните как бе посрещнат Симеон Сакскобургготски. Но

...
Българинът е наивен. Помните как бе посрещнат Симеон Сакскобургготски. Но
Коментари Харесай

Божидар Чеков: Българите в чужбина трябва да имат свое представителство в българския парламент

Българинът е доверчив. Помните по какъв начин бе посрещнат Симеон Сакскобургготски. Но той нищо не направи за страната. Камък върху камък не е  поставил, в никакъв случай не е имал мазоли по ръцете. 

Това разяснява пред 7/8 тв журналистът Божидар Чеков.

Той щял вложения да притегли. Нищо не направи. Съди Бълария за парцелите си. Това направи. А сякаш е аристократ. Еми живей благородно. Това го споделям, тъй като 3 млн. българи има зад граница и те би трябвало да имат същите права. Сред тях все има свестни хора, които могат да съставляват българите от чужбина в Народното събрание. Ние сме едни и същи хора. Хората в чужбина би трябвало да могат да избират българи от чужбина, които да ги съставляват в българския парламент, уточни той.

Законите не се трансформират, не се позволяват българите от чужбина, тъй като в закона написа местоживеене, местоработене, а Мая Манолова измисли закон за уседналост. Е по какъв начин може да има такова нещо в 21 век в Европа без граници? Трябва да има някаква логичност. Премахнати са границите и би трябвало да има представителност на хората, които не си живеят в родината, уточни той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР