Българинът е корав човек, но раждаемостта някъде спада. За щастие

...
Българинът е корав човек, но раждаемостта някъде спада. За щастие
Коментари Харесай

Сестрата на премиера Борисов каза тъжната истина за българите, децата и здравето ни

" Българинът е твърд човек, само че раждаемостта някъде спада. За благополучие в нашата болница не. Мое персонално мнение е, че това се дължи на това, че от ден на ден българи отпътуват за чужбина. И вие, и аз имаме родственици, които живеят отвън рамките на България. Затова от ден на ден български бебета се раждат там ". Това съобщи сестрата на премиера Бойко Борисов доктор Красимира Иванова в утринния блок на Българска национална телевизия във връзка днешния Бабин ден.

По мотив наболялата в последно време тематика - би трябвало ли да се откриват още частни лечебни заведения, тя сподели изрично не. " Човек би трябвало да харчи толкоз, колкото може да си разреши ".

" Ние нямаме неприятно опазване на здравето. Аз самата съм оперирана тук и съм доста удовлетворена. Всеки от нас би трябвало да вземе нещо в своите ръце и по този начин да се получат нещата ", показа още тя.

" Няма по какъв начин да плащаш 10 лв. здравни осигуровки, а след това да искаш лекуване за 10 хиляди лв.. Затова би трябвало да има повече здравни каси от в този момент съществуващата една ", отсече още лекарката.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР