Българин, за когото има подозрения, че е заразен с коронавирус,

...
Българин, за когото има подозрения, че е заразен с коронавирус,
Коментари Харесай

Българин с подозрения за коронавирус 2 пъти опитал да избяга от болница в Галац

Българин, за който има съмнения, че е инфектиран с ковид, е разследван в Румъния за възпрепятстване на битката с заболяванията, откакто два пъти се опитал да избяга от болница в източния град Галац, оповестява уеб сайтът Зиаре, представен от Българска телеграфна агенция.

Мъжът бил откаран в болничното заведение в сряда денем, само че прерязал защитната мрежа на прозореца и съумял да избяга. След като управлението на болничното заведение подало сигнал до органите на реда, той бил хванат в микробус с други пасажери и върнат назад в здравното заведение.

През нощта българинът направил нов опит да избяга от болничното заведение, само че бил хванат от екип жандармеристи, охраняващи лечебното заведение, до момента в който се опитвал да прескочи оградата.

Според данни на полицията след първия опит за бягство мъжът бил хванат на излизане от Галац в микробус, движещ се в посока Букурещ, в който имало още седем души. Той бил превозен с изолирана носилка до болничното заведение за инфекциозни заболявания в Галац, а останалите пасажери от микробуса са настанени в карантинен център. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР