Българин влезе в ареста заради финансови престъпления във Федерална Република

...
Българин влезе в ареста заради финансови престъпления във Федерална Република
Коментари Харесай

Българин бе задържан за финансови престъпления в Германия |

Българин влезе в ареста поради финансови закононарушения във Федерална Република Германия. За него на 20 май бе издадена Европейска заповед за арест.

В показаната пред Окръжния съд в Бургас Европейска заповед за арест са посочени фактическите условия на осъщественото от Мирослав Б. действие в Германия, за което съгласно локалното законодателство планува до 10 година затвор. Мирослав Б. се търсеше поради предписание с близо 50 000 евро от банкова сметка на трето лице. Според съда са налице задоволително данни, въз основа на които може да се направи обосновано съмнение, че обвиненият е направил закононарушението, за следствието на което издаващата страна желае да бъде предаден.

Съдът счита, че съществува действителна заплаха обвинения да се укрие.

Мирослав Б. е работил в разнообразни страни през последните години и поради режима на свободно напредване има риск да напусне страната.

От момента на закононарушението са минали няколко години, през които не е могъл да бъде открит. Наличието на четири деца, за които Мирослав Б. съобщи пред съда, че се грижи, имат повече прочувствено човешко значение, в сравнение с могат да бъдат опълчени на условия, че няма да се укрие или отклони от мярка, друга от " задържане под стража ", счита съдът. Съществуването на трудов контракт също не убеди съда..
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР