Българин стои зад най-скъпата имотна сделка на годината в холивудския

...
Българин стои зад най-скъпата имотна сделка на годината в холивудския
Коментари Харесай

Българин купи най-скъпото имение в Бевърли хилс

Българин стои зад най-скъпата имотна договорка на годината в холивудския квартал Бевърли хилс, заяви американското списание "Варайъти ".
Става въпрос за огромно имение, което е принадлежало и на актрисата Джоди Фостър. То е закупено от Христо Йорданов Христов за 34,6 милиона $.
Според списаниетo е явно, че новият покупател е чужденец. Медията е стигнала до името на Христов, като показва, че то съответствува с това на търговец на оръжия от България, а може и да става въпрос за негов адаш. Не е ясно дали това е директният покупател или негов представител. Имотът е бил платен посредством сдружение, обвързвано с Христо Христов.
Първоначално парцелът е препоръчан на пазара за 55 милиона, а договорката в последна сметка е подписана за 20 милиона по-малко.
Къщата разполага със седем спални и над 1300 кв. м повърхност, а дворът е 3,5 дка.
Скъпите имотни покупко-продажби остават надълбоко завоалирани след абсурда "Панама пейпърс ", разяснява по отношение на продажбата "Варайъти ".
Имението е издигнато от някогашен израелски боен Гала Ашер, който след това става строителен бизнесмен. Съдружник му е предприемач от Далас Барнас, който се занимава с произвеждане на очила. Преди това на същото място има по-скромна къща, чийто притежател в продължение на 6 години е била актрисата Джоди Фостър. Тя желала да я събори и да построи нова, само че проектите ѝ не се състояли по незнайна причина. Фостър по този начин и не се нанесла и продала парцела на фамилията от Далас.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР