Българин спечели титлата Мистър Свят 2019. Даниел Георгиев е първият

...
Българин спечели титлата Мистър Свят 2019. Даниел Георгиев е първият
Коментари Харесай

Българин спечели титлата Мистър Свят 2019

 Българин завоюва купата " Мистър Свят " 2019. Даниел Георгиев е първият земляк, печелил короната на сходен международен конгрес.

Финалът на състезанието се организира в четвъртък вечерта в Сан Хуан, Филипини. Дани съумява да надвие 30 финалисти от всички краища на света. Той наследи златната корона от миналогодишния победител Као Суан Тай от Виетнам. След като завоюва купата, Георгиев ще стане дипломат на образованието по целия свят.

За да доближи до почетната стълбичка, на Даниел му се постанова да премине през редица предварителни надпревари и подготовка.

Българинът приема извънредно прочувствено изненадващата победа.

" Идвам от дребна страна - 7 милиона. Само Манила е 14 милиона. Значи два пъти по-голяма от България. Хората в родната ми страна не имат вяра в себе си. Затова бих желал да ги вдъхновя да повярват, тъй като, в случай че вярваш в себе си, можеш да постигнеш всичко ", показа той секунди след коронясването.

На второ място след нашенеца се подрежда кандидатът от Бразилия Жан Филип Витор Силва, на трето Юржак Якуб от Чехия, а на четвърто Джон Пол Окат от Филипините.

Георгиев е прочут с стилните си дефилета за италианските колоси " Долче и Габана " и " Армани ". Първият му конфликт с котешката пътека е през 2014 година, когато стартира работа в една от огромните фешън организации у нас. Същевременно с моделството Даниел се занимава с пиар и образуване на събития. Роден е в София на 3 март 1994 година Учи в Търговско-банковата гимназия, а по-късно продължава образованието си в УНСС. В профилите в мрежата афишира, че е самостоятелен, оповестява " България Днес ".

Конкурсът се организира всяка година, като на него се избира най-красивият мъж на планетата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР