Българин ще се срещне с милиардера Илън Мъск и ще

...
Българин ще се срещне с милиардера Илън Мъск и ще
Коментари Харесай

Българин ще се срещне с Илън Мъск и ще му предаде поканата да дойде у нас

Българин ще се срещне с милиардера Илън Мъск и ще му съобщи поканата да пристигна у нас. Това разкри служебният министър на туризма Илин Димитров в предаването " Лице в лице " по БТВ.

" Г-н Мъск не открива топлата вода и не е първата международно известна персона, която вижда какъв брой е красива България и споделя. Аз като министър на туризма бях задължен да отиграя вдигната топка и да го поканя. И към този момент три дни се приказва за туризъм, за Белоградчишки скали, има игри даже където качват красиви фотоси от България да му ги покажат. Сега далли ще пристигна или не - нямаме формален отговор. Но ние сме изпратили публична покана от Министерството, съпроводена с дребен сребърен ритон, и не сме поканили единствено него - поканихме и основателите на играта, на част от която Мъск оприличи Белоградчишките скали. Идеята е в случай че някой от тях се съгласи, да създадем косплей фестивал - това е фестивал, на който почитателите на игрите се обличат в облекла на герои от тях. Те са скъпи костюми, а това са платежоспособни туристи. Факт е, че- с нула лв. България беше по медиите три дни ", сподели Димитров.

" Предстои среща на непосредствен нас човек, по различен въпрос, с господин Мъск. Българин е, само че дано да запазим това в загадка. Той ще му отнесе писмото дружно с ритона. Когато и в случай че получим отговор ще го разпространим ", изясни още той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР