Българин се оказа авторът на компромат срещу протеста, . В

...
Българин се оказа авторът на компромат срещу протеста, . В
Коментари Харесай

Българин се оказа авторът на компромат срещу протеста, пуснат в испанския „АВС“

Българин се оказа създателят на компромат против митинга,. В него се приказва по какъв начин Васил Божков заплаща на водачите на антиправителствения митинг, като зад него стои също по този начин президентът Румен Радев, който пък е подвластен от съветските секрети служби.
Информацията бе стремително препечатана от медии, близки до депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски. Авторът на публикацията се е подписал като Рафаел Алварадо. Журналистът Сашо Диков от „ Евроком “ прави връзка с него и той се оказва с презиме Димитров.
 Журналист: Съединени американски щати към този момент не поддържа Борисов, крепи го единствено Меркел Журналист: Съединени американски щати към този момент не поддържа Борисов, крепи го единствено Меркел
Съединени американски щати не поддържат Борисов към този момент втори месец. Крепи го - към момента - Меркел. Но тъкмо немските медии и другите центрове на въздействие в Г...
В началото въпросният Димитров, който в същото време е и почетен консул на Колумбия, се съгласява за изявление, само че по-късно отхвърля по неразбираеми аргументи. Не дава пояснение за това какви доказателства има за изказванията си във въпросната обява. Уточнява единствено, че от няколко дни към този момент не е консул.
Адвокат Николай Хаджигенов от „ Отровното трио
„ Опс, още веднъж с 200?
Прословутата " публикация " в испанския АВС препечатана от де що има кафяви/про държавни медии е писана от техен сътрудник, който комфортно е икономисал фамилното си име, което е....Димитров и който живее или работи на следният адрес: София, ж.к " Яворов ", бл.43 и е кафява от горната страна до долу, несъмнено.
 Божков с ново обвиняване към Пеевски и Борисов и апел към бизнеса Божков с ново обвиняване към Пеевски и Борисов и апел към бизнеса
Работодателите в България претърпяват най-мракобесните времена след 9.9.1944г. За непознатите вложители страната ни е сигурен метод да заг...
Енджой "
По мотив обявата в " АВС " журналистът Георги Готев от " Евроактив " " Борисов се пробва да подкупи непознати медии да разгласяват публикации на основата на неговите (на Пеевски) опорки.
Досега единствено испанският ABC, вестникът на носталгиците на Франко, си изцапа ръцете с такова нещо. Интересно е има ли държавна поръчка за държавен пиар, по какъв начин е взето решението, кой е спечелил. Ако се разкрие през днешния ден, ББ би трябвало да подаде оставка на секундата ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР